lidi_moto Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 AN 1992,650 cc,34 cai,set motor nou,in rodaj,functioneaza f. bine.acte ok,fara ITP,abia am terminat-o.nu e pe numele meu,proprietarul imi este prieten.cine o cumpara va face un drum la RAR pt. identificare,asa ca ITP-ul il platesc eu.tel:0762679952 (imi trebuies bani pt.alte panarame)din ciclul de emisiuni ""FIARELE E VIATA MEA"" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vvulpe Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 un pret? AN 1992,650 cc,34 cai,set motor nou,in rodaj,functioneaza f. bine.acte ok,fara ITP,abia am terminat-o.nu e pe numele meu,proprietarul imi este prieten.cine o cumpara va face un drum la RAR pt. identificare,asa ca ITP-ul il platesc eu.tel:0762679952 (imi trebuies bani pt.alte panarame)din ciclul de emisiuni ""FIARELE E VIATA MEA"" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 990 euro, scrie in titlu. 990???? Sweet dreams! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 990 euro, scrie in titlu. 990???? Sweet dreams! bai daca ai de gand sa-ti exprimi priceperea si pe Coltul Comunistelor astept sa-ti vinzi orezaria sa-ti scriu sweet dreams la cei 500 Euro pe care-i merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 (editat) 990 euro, scrie in titlu. 990???? Sweet dreams! Bai Alex! Pe undeva prin Caragiale se zicea asa: "Amice, eÂşti... idiot!" 3 posturi de-ale tale de ieri am citit, unul mai c.retin ca altul. Ce ai fumat nene? M-am abtinut pe topicul lui Binoceleste sau cum il cheama, dar te-am prins si aici. Moto frumoasa, cam scoate un pic ochii verdele ala, un negru lucios sa fi fost in contrast cu negrul mat ar fi fost mai potrivit poate Spor la vanzare, bine ca mai exista si oameni care au grija si de vechituri, eu unul le apreciez, au parca un pic de suflet. Editat Octombrie 11, 2011 de banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 Foarte frumos negrul dar verdele ala e tiganie curata si strica total aspectul . Daca o faceai pentru tine trebuia sa ti se respecte gustul dar sa o faci pentru vinzare in halu asta nu ai avut de loc inspiratie . Oricum bafta la vinzare si sa nu pui la suflet unele remarci chiar daca nu i-ti plac , poate asa pe viitor vei gindi si din punctul de vedere al altora si sa sti ca poate fi spre folosul tau . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Octombrie 12, 2011 Autor Share Postat Octombrie 12, 2011 Foarte frumos negrul dar verdele ala e tiganie curata si strica total aspectul . Daca o faceai pentru tine trebuia sa ti se respecte gustul dar sa o faci pentru vinzare in halu asta nu ai avut de loc inspiratie . Oricum bafta la vinzare si sa nu pui la suflet unele remarci chiar daca nu i-ti plac , poate asa pe viitor vei gindi si din punctul de vedere al altora si sa sti ca poate fi spre folosul tau . am facut-o pentru mine.dar intre timp au intervenit alti factori ce m-au determinat sa pun de vanzare motocicleta.multumesc pentru aprecieri,dar si pt. unele critici .in ochii mei,motocicleta a iesit "mai altfel".si bufnita zice ca puii ei is cei mai frumosi.asta am vrut sa iasa mai spre"summer party",ca sa folosesc o vorba din popor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 am facut-o pentru mine.dar intre timp au intervenit alti factori ce m-au determinat sa pun de vanzare motocicleta.multumesc pentru aprecieri,dar si pt. unele critici .in ochii mei,motocicleta a iesit "mai altfel".si bufnita zice ca puii ei is cei mai frumosi.asta am vrut sa iasa mai spre"summer party",ca sa folosesc o vorba din popor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 Spor la vanzare Lidi, imi place cum a iesit. Pacat ca nu-s pasionat de comuniste , te scapam de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 Spor la vanzare! Si oricum, daca verdele ala ii displace cuparatorului intr-un week-end poti demonta un nipru, vopsi si monta la loc asa ca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 bai daca ai de gand sa-ti exprimi priceperea si pe Coltul Comunistelor astept sa-ti vinzi orezaria sa-ti scriu sweet dreams la cei 500 Euro pe care-i merita Nu ma pricep la comuniste, dar in cazul de fata asta e parerea mea de cumparator, aia doi centi ai mei... Bai Alex! Pe undeva prin Caragiale se zicea asa: "Amice, eÂşti... idiot!" 3 posturi de-ale tale de ieri am citit, unul mai c.retin ca altul. Ce ai fumat nene? M-am abtinut pe topicul lui Binoceleste sau cum il cheama, dar te-am prins si aici. Si eu am aceeasi parere despre tine, un (cuvant urat) jumate cu posturi pe masura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Octombrie 12, 2011 Autor Share Postat Octombrie 12, 2011 Spor la vanzare Lidi, imi place cum a iesit. Pacat ca nu-s pasionat de comuniste , te scapam de ea pacat ca nu esti pasionat.daca te vad aia in Canada pe ea,ai un + .parca-i si aud(ii aud in franceza,dar traduc):cumetre,esti de-al nostru,care v-a sa zica(quesq il ya,je suis tres mal a la tete) sau cam asa ceva.mai pe romaneste:chisca frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 Salut. Lidi, bafta la vinzare. Ca e verde brotac cu negru mat, asta e. E tare contrastul. Cit despre Alex-en...ptr. mine are un statut aparte. Acum trei veri in urma am "batut" impreuna drumul de la Magura- Buzau pina la intrunirea de la Bacau, bineinteles fiecare cu motorul lui. Asa ca...nu se stie de unde sare clientul lui Lidi. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Octombrie 21, 2011 Autor Share Postat Octombrie 21, 2011 Cit despre Alex-en...ptr. mine are un statut aparte. Acum trei veri in urma am "batut" impreuna drumul de la Magura- Buzau pina la intrunirea de la Bacau, bineinteles fiecare cu motorul lui. daca n-ai uitat o calatorie de acum 3 ani,inseamna caa fost frumos,ca fiecare iesire cu motoru' si mai ales cand ai colegi valabili. Asa ca...nu se stie de unde sare clientul lui Lidi. Numai bine.pai sa sara clientul,dar nu in fata atasului,ca tabla ruseasca e haraso zdarovaia (Doamne-fereste) pai sa sara clientul,dar nu in fata atasului,ca e tabla ruseasca si e haraso zdarovaia(Doamne-fereste) valabil.astept oferte.cu timiditatea nu faci nimic in ziua de azi.fii cu tupeu.suna la tel:0762679952 si nepra poate fi a ta....apasa,apasa..apasaaaa grup complet de MT 16 cu bascula,cadru atas,gup atas,cardan,300euro.motocicleta MT 11+ce-am enumerat acum,1000euro.tel:0762679952 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionita_Alexandru90 Postat Octombrie 22, 2011 Share Postat Octombrie 22, 2011 Foarte barosana motocicleta asta are atitudine si are putere. Bafta la vanzare fratelo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Octombrie 24, 2011 Autor Share Postat Octombrie 24, 2011 multumesc.mai umblam la pret pt.cine cumpara motocicleta+grupul de mt16.ar veni 700+300,ne mai intelegem.tel:0762 679 952. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 ofer 320 euro asa cum am vb la tel + o bere, pt grup + cadru atas. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Noiembrie 12, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2011 ofer 320 euro asa cum am vb la tel + o bere, pt grup + cadru atas. bafta ok,vorba-i vorba.motocicleta e inca de vanzare.scad din pret 50 euro pt.ITP valabil,motocicleta si grupul mt16 ok,vorba-i vorba grupul de MT 16 s-a vandut.dar nu lui burg man. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 confirm. grupul nu l-am luat eu. berea insa ramane, ca si oferta. bafta la vanzarea motocicletei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Noiembrie 18, 2011 Share Postat Noiembrie 18, 2011 AN 1992,650 cc,34 cai,set motor nou,in rodaj,functioneaza f. bine.acte ok,fara ITP,abia am terminat-o.nu e pe numele meu,proprietarul imi este prieten.cine o cumpara va face un drum la RAR pt. identificare,asa ca ITP-ul il platesc eu.tel:0762679952 (imi trebuies bani pt.alte panarame)din ciclul de emisiuni ""FIARELE E VIATA MEA"" Mai Lidi daca nici la pretul de 700 e nu se vinde eu zic sa o pastrezi ca in scurt timp o sa se caute niprele cum se cauta AWO. Ai rabdare prietene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Decembrie 5, 2011 Autor Share Postat Decembrie 5, 2011 am rabdare,Edi.chestia e ca am alte idei.scad 50 euro pt.ITP si Identificare.deci =650 euro.motocicleta se da cu toba si coatele originale.mai e si o sea originala de astazi motocicleta are ITP pana pe 30 noiembrie 2013 si IDENTIFICARE valabila pana pe 30 ianuarie 2012.pretul este 700 euro.tel:0762679952 valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate