aditorpan Postat Octombrie 15, 2011 Share Postat Octombrie 15, 2011 (editat) Tot in Romania e cel mai fain de dat !!!! eroii : Mihai si subsemnatul, calare amandoi pe cate un BMW DAKAR sa auzim de bine !!! Editat Octombrie 15, 2011 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 15, 2011 Share Postat Octombrie 15, 2011 (editat) Tot in Romania e cel mai fain de dat !!!! eroii : Mihai si subsemnatul, calare amandoi pe cate un BMW DAKAR sa auzim de bine !!! salutari omule si sa l stapanesti sanatos te stiam pe un gs normal f tare drumul prin padure la cum am vazut ca stai pe moto in picioare cred ca ti ar trebui niste inaltatoare de ghidon cele bune si poate ne mai vedem pe drumuri Editat Octombrie 15, 2011 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Octombrie 15, 2011 Share Postat Octombrie 15, 2011 Foarte frumos, am si eu o curiozitate..ce te faci, daca faci pana intr-un asemenea loc ? Singurul lucru la care ma gandesc, este reclama de la Sprite, cea cu cantecelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Octombrie 15, 2011 Autor Share Postat Octombrie 15, 2011 @ianachim .... merg de peste 2 ani pe Dakar, nu ne-am vazut demult. Am inaltatoare la ghidon Cat priveste pana.... am avut de mai multe ori pana de cauciuc si de obicei se intampla in zone izolate(cel putin in cazul meu), in rucsacelul de pe sa am leviere, camere de schimb, pompa, etc. Fara asa ceva nu e de mers prin munte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate