black_fender Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 Salut, Are cineva idee ce diametru are furtunasul(e) de alimentare de la un Suzuki marauder VZ 800 (2001) ? Mi-a plesnit, trebuie inlocuit si nu gasesc informatia asta nicaieri, ca sa stiu ce anume sa comand. Nu am nici un subler sa pot masura singur si precis, iar cu o rigla n-as risca pentru ca nu stiu cat e de exacta (jumatati de milimetru.. samd. ). Daca are cineva idee mi-ar fi de folos. Merci, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 Ia-l pe ala vechi si mergi la piese auto cu el si ceri unul care sa reziste la benzina, pentru masini pe injectie. Unul de calitate incepe pe la 5 6 ron/metru. Daca iti zice vanzatorul ca sa iei din ala universal de motorina/benzina, nici sa nu te apropii Ia cu insertie textila in el si 2 coliere si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_fender Postat Octombrie 22, 2011 Autor Share Postat Octombrie 22, 2011 Ia-l pe ala vechi si mergi la piese auto cu el si ceri unul care sa reziste la benzina, pentru masini pe injectie. Unul de calitate incepe pe la 5 6 ron/metru. Daca iti zice vanzatorul ca sa iei din ala universal de motorina/benzina, nici sa nu te apropii Ia cu insertie textila in el si 2 coliere si gata Salut, Am fost deja la 8 (!!!) magazine de piese auto, am fost la fabrica aia din chitila care produce chestii de genul asta, am fost la mymoto peste tot cu furtunul in mana si peste tot acelasi raspuns : "nu avem marimea asta" . toti au aproximat "ochiometric". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate