Sari la conținut

black_fender

Membru
  • Număr conținut

    187
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti/Militari
  • Carnet moto din
    din prima
  • Motocicleta
    suzuki marauder de 800
  • Numar Moto
    de BC

Informații profil

  • Interests
    rock, caini, natura.

black_fender's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Am fost deja la 8 (!!!) magazine de piese auto, am fost la fabrica aia din chitila care produce chestii de genul asta, am fost la mymoto peste tot cu furtunul in mana si peste tot acelasi raspuns : "nu avem marimea asta" . toti au aproximat "ochiometric".
  2. Salut, Are cineva idee ce diametru are furtunasul(e) de alimentare de la un Suzuki marauder VZ 800 (2001) ? Mi-a plesnit, trebuie inlocuit si nu gasesc informatia asta nicaieri, ca sa stiu ce anume sa comand. Nu am nici un subler sa pot masura singur si precis, iar cu o rigla n-as risca pentru ca nu stiu cat e de exacta (jumatati de milimetru.. samd. ). Daca are cineva idee mi-ar fi de folos. Merci,
  3. Reality bites cu Winona Ryder si Ethan Hawke. Comedie romantica(cred?). Superb. EDit: traileru: http://www.youtube.com/watch?v=eRNA20wGhYY
  4. tot W.A.S.P. ..foarte buna trupa, pacat ca e atat de putin ascultata in ultima vreme.
  5. Pe aici se asculta si Jimi ( Hendrix, nu altceva ) si Phil Lynot ( Thin Lizzy ) deci ipoteza pica. on top: http://www.youtube.com/watch?v=fLbioRAyYRs --> Quiet Riot -- Metal Health ( nu cred ca a mai fost )
  6. am trecut pe acolo chiar inainte sa ajunga ambulanta :| . circulatie spre podul grant era oprita. asa ca a trebuit sa ocolesc nu mi-am dat seama ce se intampla decat abia dupa ce a ajuns ambulanta acolo. nu m-am dus sa vad ce e dar m-am gandit ca poate e o motociclite implicata. si asa a fost. imi pare rau ca nu am de spus nimic relevant dar ... m-a marcat faptul ca am trecut pe acolo atat de aproape dupa incident. pacat. mare pacat.
  7. Raspunsul la problema mea a fost, se pare, uleiul. singura chestie dupa care si-a revenit a fost cand i-am schimbat uleiul motul cu unul silkolene comp 4 15w 50 . Sper sa ajute daca mai aveti probleme similare.
  8. exista (vorbesc de un exemplu concret ce-l am in minte) scoli de genul: "instructorul" x cu carnet de 3 luni preda "motociclism" lui y amator de motor. y termina scoala fara nici cele mai elementare notiuni teoretice de motociclism, dar intre timp deja l-a recomandat pe x altora (pentru ca x desi "preda" cu o mana in ghips si are carnet de 3 luni, el chiar da impresia ca stie ce spune) . in prima saptamana pe motor y intra in stopul unei masini, dupa 3 zile cade in momentul cand de pe o portiune decopertata de drum trece pe o banda normala (existand o diferenta de 7-8 cm de nivel).. nestiind ca o astfel de trecere de nivel nu o faci in nici un caz "in lungul" liniei... anyway...... N-o sa dau numele scolii, cum n-o sa dau nici alte detalii... si x si y daca o sa citeasca randurile astea vor sti ca nu am exagerat cu absolut nimic, din pacate... Raspunsul la intrebarea ta?.... no such thing. Romania nu este pregatita pentru fenomenul moto.. nu exista scoli/programe de instructaj adecvate, legi adecvate, drumuri/infrastrictura, nici macar ateliere ca lumea si toate celelalte chestii adiacente... cei din jur se adapteaza greu prezentei noastre in trafic, cel putin 3/4 din noi habar nu avem cu ce se mananca motociclismul cu adevarat. in schimb fenomenul moto ia amploare... cu o viteza mai mare decat viteza cu care ne putem adapta noi si cei din jur. Si din pacate, indiferent de orice am face noi.. tre sa acceptam ca atunci cand ne-am suit pe doua roti suntem pe cont propriu si va mai dura mult pana lucrurile se vor schimba simtitor in bine. Pana atunci diferenta intre cei ce vor trece de fiecare sezon si cei ce vor muri o vor face masurile de precautie pe care le luam fiecare si de norocul fiecaruia. imi cer scuze apropiatilor motociclistului implicat in accident ca am ales sa scriu pe acest topic. Imi pare rau ca s-a mai dus unul dintre noi.
  9. molly hatchet - one last ride http://www.youtube.com/watch?v=xZbAY1kqq00 merita mai ales pentru imagini
  10. dupa gusturile mele (total subiective) motocicleta e o capodopera. E incredibil cu cata atentie au fost lucrate toate detaliile.
  11. Merci tutror pt raspunsuri. Am inteles ce era de inteles din comparatiile facute... si pot spune ca poveste e similara si la cruisere (motoare de 400 pe aceleasi cadre ca cele de 800 sau 600, deci subdimensionate si de aici problemele aferente). S-a notat deci + pt B6. Revin cu chestii concrete si poze, cand o fi sa imi cumpar banditul.
  12. merci pt sfaturi (tie si celorlalti care au raspuns)... dezvoltati putin, va rog, B6 e mai fiabil? eu pornesc de la ideea ca o sa tin banditul un sezon (in loc de cruiser) dupa care o sa-l vand (sorry ) credeti ca o sa am probleme in a "scapa" de un B4? sau credeti ca 400 e totusi cam putin, cupl prea mic..etc.. ?
  13. Ma cam bate... ca am vazut ca in perioada cu vreo 1000 -1300 de euro imi pot lua ceva acceptabil. Si asta ar fi o solutie pana la upgrade-ul la un cruiser de vreo 1500 la care visez..... deci pt o perioada o sa fiu "naked" si banditul ma atrage cel mai tare pana acum. Daca e sa imi iau... o sa va zic cam ce consum o sa am.. asta presupunand ca o sa merg cu el in stil cruiser asa... Vom vedea, merci de raspuns
  14. Salutare, am o intrebare: cam ce consum are un bandit de 400 de prin '90-'95. Search-ul nu prea m-a ajutat :| .
×
×
  • Creează nouă...