klaus88 Postat Noiembrie 7, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2011 e luat de ceva timp.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 bravo ma daca ai luat si A-ul. nu stiam ca daca era faceam timp sati dau sa incerci si un V2 sa vezi cum e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klaus88 Postat Noiembrie 7, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2011 cand vii in vara. este timp varu.tu vezi cu combinezonu oleaca.bafta.salutari alor tai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mack11 Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 cand vii in vara. este timp varu.tu vezi cu combinezonu oleaca.bafta.salutari alor tai. pana la urma ce ai ales 636-le sau rr-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 Honda e iubita, Kawa e cel mai bun prieten. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klaus88 Postat Noiembrie 18, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2011 Inca nu am ales nimic.Mai am timp sa ma decid,desi inclin spre 636.Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabolyk Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 eu am mers si pe honda si pe kawa. kawa trage si in ture joase si in ture inalte ceea ce e un avantaj.daca cumva ai schimbat din greseala o treapta in sus prea devreme sau in jos din greseala, nu iti faci probleme, trage lejer. din experienta personala, la manevrabilitate amandoua merg bine (sunt incepator si poate nu fac diferenta) dar ca si pozitie in sa, kawa imi este mai la inima.dupa un mers de vreo 400 km cu oprire doar in benzinarie, m-am dat jos si nu aveam nimic, fata de honda cand ma opream sa ma intind ca nu mai puteam de spate.la urma urmei, in cadrum sportivelor pozitia cred ca face diferenta, ca la motor sunt cam toate la fel (amanuntele sunt pt profesionisti).eu iti recomand 636, asta o am eu acum, modelul 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klaus88 Postat Noiembrie 23, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2013 pana la urma ce ai ales 636-le sau rr-ul? pana la urma am ales un r6 din 2001,atat buget a mai fost.am incheiat al doilea sezon si sunt multumit de ea deocamdata.nu am avut probleme cu ea.am facut doar schimb de ulei,lichid de frana,placute spate,cauciuc spate.daca ma va ajuta dumnezeu si oi reusi sa strang ceva diferenta,as vrea tot un r6,2006 sau mai sus ca an de fabricatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 bine ca ti-a venit mintea la cap si n-ai luat honda! felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 daca vrei motocicleta iti iei kawa. sau orice in afara de honda. daca vrei ceva care sa arate bine si... cam atat, iti iei honda! Paris...Performance Solutions rezista ) bine ca ti-a venit mintea la cap si n-ai luat honda! felicitari! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 AHAHAHAHAHAH Asta mi-a placut ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate