Sari la conținut

klaus88

Membru
  • Număr conținut

    163
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de klaus88

  1. salut,am un combinezon de dama,marimea 40,marca POLO FLM,negru,protectii full hard,umeri,coate,spate,solduri,fund,genunchi(la solduri si la fund este un burete mai tare)arata impecabil,fara rupturi si zgarieturi.se potriveste cuiva pana in 1.70cm si 60 kg.numai bine! /index.php?/topic/709267-vand-costum-dama-700-ron/
  2. pui intai un abecedar pe coada scuterului,ca limba romana e grea domle!una doua se ridica!
  3. nu mai stiu cine a deschis topicul,dar stiu ca este cineva cu un r6 care il da in rate de ceva vreme si nu gaseste cui.cauta pe bikeshop ca e pus zilele astea din nou anuntul.nu stiu de categorie cauti,ti-am dat o idee.numai bine!
  4. adica tu zici ca cu 300v fata de 7100 faci dublu de kilometri?)atunci cu 5100 cat faci?2000? oricum toate sunt sintetice,iar mie mi se pare ca depinde de mofturi cand pui niste uleiuri extrem de scumpe.daca ne gandim ce fel de uleiuri erau mai pe vremuri..acuma rasfatam motoarele,pe vremuri se punea ce era.
  5. klaus88

    YAmaha R6

    sub codita incearca sa ii pui un bradut de ala cum gasesti la interioare de masini,capitonaje.si eu am avut lipsa 2 si cu ei am rezolvat. http://img714.imageshack.us/img714/9735/22104545.jpg
  6. daca am avea toti motoare de un an vechime...eu nici la masina nu il schimb mai sus de 10 mii..oricum,fa tu la rosu 12 mii de km si zi-mi cam cand ramai fara ulei.
  7. si nu il schimbi pe an,poate faci 20 de mii de kilometri.eu sezonul asta am facut 5000 de km,si in primavara automat il schimb.cat despre limita de schimbat,toti au pareri contradictorii.eu il schimb in maxim 6000,nu merg nici in regim de becuri aprinse,nici domol.eu personal merg pe 7100,dar aici cred ca 300v este pentru cei care au regim mai alert de ture,si au nevoie de acele proprietati in plus.pentru mine 7100 e super.numai bine,si cat mai multi km fara becuri aprinse!
  8. tu schimbi uleiul in 10-15 mii de kilometri? tu la ce bec schimbi?la cel de ulei?
  9. se lucreaza inca la cea cu marmelada
  10. http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=view&src=db&tip=ac&ID=209994
  11. mai mult decat ca este un motor in v,cuplu foarte bun,trage din ture joase nu pot sa iti zic.mie mi se pare foarte buna pentru un incepator.sper sa primesti cat mai multe detalii de la cei care detin astfel de modele!numai bine!
  12. parerea mea este ca ar trebui sa iti iei ce iti place,estetic,din punct de vedere al sunetului sau alte criterii de ale tale.toti o sa iti zica ca honda e honda,r6 te da in stalpi si asa mai departe.tot ce conteaza e sa fii cumpatat si atent la mers,felicitari,succes si cati mai multi kilometri!
  13. mai stiu care au patit asa,din care un prieten,recent si-a strans bani sa isi repare o motoreta cu care cazuse in vara si nu mai mersese cu ea de atunci.a stat pe tusa de atunci.a dus-o in service,a schimbat ce a fost de schimmbat la ea,si la fel ca tine,avea in rezervor benzina veche.ii mergea intrerupt cand incerca sa urce in ture si murea.m-a sunat sa ma intrebe oare ce are,nu isi dadea seama nici mecanicul,se uitase la bujii,carburatoare,poate nu montase ceva bine,dar cand i-am sugerat sa goleasca rezervorul si sa puna benzina noua,problema s-a rezovat,a mai iesit cu ea de atunci pe ici pe colo si nu a facut figuri.incearca,poate rezovi!
  14. pana la urma am ales un r6 din 2001,atat buget a mai fost.am incheiat al doilea sezon si sunt multumit de ea deocamdata.nu am avut probleme cu ea.am facut doar schimb de ulei,lichid de frana,placute spate,cauciuc spate.daca ma va ajuta dumnezeu si oi reusi sa strang ceva diferenta,as vrea tot un r6,2006 sau mai sus ca an de fabricatie.
  15. eu stiu la un cbr f3,avea aceeasi problema.la acelasi turatii.era lantul de distributie.
  16. nu stiu daca se rezolva mare lucru cu threadurile,dar poate intr-o masura mai constientizeaza pe unii,sau ii face mai precauti,preventivi..sper.Grija mare,beliti ochii!
  17. klaus88

    accident grav cheia

    insanatosire grabnica..
  18. klaus88

    accident grav cheia

    daca era corp diplomatic,il cam doare la pen!s..asa e treaba la noi.daca a taiat curba cel cu mertul.. asa ii doare pe toti astia care is corp diplomatic si putoi de bani gata cu x5 si x6-le lu tata daca da peste tine si te mai si omoara eventual.
  19. multumesc tuturor pentru sfaturi,implicare.cine ar mai dori sa participe,sa ma anunte pe mail. hantarstefan@yahoo.com numai bine si La Multi Ani!
  20. merci.tot timpul ai fost un domn.o sa tin cont de sfatul tau.imi pare rau ca inca nu exista si la noi mentalitatea necesara.se freaca menta pe net,te dai rotund pe forumuri ca esti mai grozav si ca le stii pe toate,iti cumperi motor doar sa ii tragi prin oras cu a intaia si a doua daca mai prinzi si sa te duci la o terasa sa iti expui mandria.respect pentru ca stiu ca si tu apreciezi o calatorie si un traseu frumos,ca si mine.aici ai dreptate cu genul fiecaruia.totusi eu invitam pe cei care cauta ce caut si eu.am gasit putini pana acuma.o sa tin legatura cu ei,si sper sa reusim sa mergem,cat de putini om fi.multumesc.sa traiesti.ne auzim la un tel mai pe seara.
  21. eu chef de glume nu am..inca astept persoane interesate.
  22. normal ca ar fi frumos.asta incerc si eu sa zic.si normal ca se va impune o limita de viteza..sunt multe de stabilit.de asta am apelat la voi.
  23. sunteti culmea...de cand am inceput topicul scriu ....nu vor fi sponsori...nu va fi mancare decat daca iti cumperi tu,apa daca iti e sete,gunoiul la locul lui,lumina soarelui si voie buna.mai citeste te rog inainte sa postezi.multumesc
×
×
  • Creează nouă...