ghitzulica Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 Daca : - as fi avut mai multe modele de cizme enduro - de la mai multe firme de renume - DE MAI MULTE CULORI : ALB, NEGRU E.T.C. As (and) as vrea sa-mi cumpar 1 pereche noi -de orice culoare : alb, negru, albastru, rosu -NU ARE PROBLEMA PRETU >10.000 EURO -care sa reziste la aspect VIZUAL in timp, cel mai mult < ====ACEASA ESTE PROBLEMA ================CE MI-AS ALEGE ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 (editat) "...sticla sa fi fost de fier, ce brand aveam...!" on: albe ghitza Editat Octombrie 30, 2011 de verssatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 alea mai comode, ca enduro e un sport fara spectatori iar aspectul vizual nu e prea e important. daca vrei neaparat o culoare, atunci negre sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghitzulica Postat Octombrie 31, 2011 Autor Share Postat Octombrie 31, 2011 (editat) Multumesc celor care mi-au raspuns ! Sigur ca pe primul loc este siguranta si functionalitatea, restul sunt fluturi. Eu nu am purtat niciodata cizme de enduro si de aceea incerc sa-mi fac o idee. De altfel ceea ce fac eu nu poate fi numit nici macar soft enduro = ma plimb cu Suzy pe diverse drumuri si poteci si merg putin mai iute ca o trotineta. Editat Octombrie 31, 2011 de ghitzulica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 Cizmele de enduro pot avea orice culoare atata timp cat sunt portocali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 cel mai inspirat topic...de departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghitzulica Postat Octombrie 31, 2011 Autor Share Postat Octombrie 31, 2011 (editat) enduro exista de cand au aparut motocicletele : Editat Octombrie 31, 2011 de ghitzulica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 ghitza...hai ca m-am hotarat sa-ti raspund serios...si acum chiar ca n-o sa ma contrazica nimeni. cea mai misto culoare o are echipamentul de enduro....care e la reducereeeee!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate