adrian_mirea Postat Octombrie 31, 2011 Autor Share Postat Octombrie 31, 2011 Legat de ghidon, pe mine mă interesează doar ceva care să fie suficient de înalt încât să treacă de oglinzile mașinilor, și eventual să fie șî mai comod decât ghidonul standard pentru o persoană ceva mai înaltă; cam ce tip de ghidon ar trebui să caut? Îmi e suficientă o denumire apoi mă mai uit și eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 31, 2011 Share Postat Octombrie 31, 2011 (editat) Legat de ghidon, pe mine mă interesează doar ceva care să fie suficient de înalt încât să treacă de oglinzile mașinilor, și eventual să fie șî mai comod decât ghidonul standard pentru o persoană ceva mai înaltă; cam ce tip de ghidon ar trebui să caut? Îmi e suficientă o denumire apoi mă mai uit și eu... Cred-ca un mini ape ti-ar place, exemplu un dragstar de 400cc cu mini ape JESUS!!! Si mai sunt multe exemple de astfel de xtreme! Editat Octombrie 31, 2011 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Eu unul asa ceva mi-as lua pentru un oras aglomerat precum Bucurestiul Varadero, pentru Constanta sunt multumit cu ltd ul meu iar pentru drumuri mai lungi clar trebuie sa imi iau ceva mai mare . He he plus ca are motor in V de cruiseras ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Daca te tine bugetul, arunca un ochi si la Yamaha YBR 250. Consum mic, pozitie mai inalta decat la Virago iar manevrabilitatea tind sa cred ca este mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Noiembrie 1, 2011 Share Postat Noiembrie 1, 2011 Daca vrei consum mic cumpara in izf125 sau cbr125....povesti cu <3% consum cu viroaga....sunt din alea pescaresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 (editat) bai puletilor,sintem la sectiunea chopper-cruiser!!!,ce k.k.t tot dati exemple de ybr,izf,cbr,varadero nushtiuce...duceti-va la sectiunea voastra. Editat Noiembrie 2, 2011 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kryst666 Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 Am un prieten de la Campina cu Virago 250 , care a scos un consum de 2.5-2.7 l/100km la un drum Campina-Constanta . Din cate mi-a zis , mai mult de 3,2 l/100km nu a scos niciodata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 sa-ti iei mini cruiser pt oras e ca si cum ti-ai lua autobuz pentru carat caramizi.. adica, poti cara si caramizi cu autobuzul dar nu ar fi mai normal sa-ti iei basculanta? Dincolo de asta, daca-ti plac cruiserele atunci da, un mini cruiser este cel mai potrivit pentru oras iar Virago de 250 este o varianta f buna, poate singura mai buna ar fi dragstarul de 250. Cu racirea nu o sa ai probleme, doar cu cuplul. In 2 ani daca ai un stil mai violent o sa ajungi sa o omori. La modul meu de mers nu a prea rezistat, am reparat-o si i-am vindut-o unui prieten care, din cauza ca probabil e mai "cumpatat" merge cu ea de 3 ani zilnic prin oras fara cea mai mic problema (era modelul de 125, identic cu cel de 250 doar pistoanele difera) din pdv consum este adevarat, nu sare de 3-3.5 nici in varianta in care mergeam eu cu ea, adica blana din a 1-a pina in a 5-a si schimbat numai aproape de limitare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 (editat) eu m-am inteles (si ma inteleg) bine cu micul virago de 250. si in oras si pe-afara. comenzi avansate și la ce folosesc? nu gasesc oportun sa o impopotzonezi cu comenzi avansate. virago de 250 e o motocicleta ieftina si nepretentioasa, ceea ce au scris mai sus altii despre comenzile avansate e perfect real si valabil dar pentru motociclete mai hotarate, e apoape bizara echiparea unei motorete mici cu asa ceva... bine, doar daca nu te dau banii afara din casa (nu cred ca-i cazul, nu?) Editat Noiembrie 8, 2011 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 fain asa La 189 cat am eu si pe Honda shadow chiar cu comenzi avansate stau ca pe poket bike.Pa choppere, numai enduro,cross si viteza!! Acum un supermoto pe care te urci cu scaunelul si il parchezi doar daca ai bordura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate