branconier Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 pe 31.12.2011 Moin a ajuns cu bine in orasul natal Lahore, mai jos aveti cateva link-uri sa vedeti cum a fost primit La multi ani tuturor si un an mai bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 Dacă a reuÂşit să iasă din România era ca Âşi acasa,a scăpat de traficul cu idioți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 Nu-mi vine sa cred. Un motociclist intrors dintr-o calatorie, participa la o conferinta de presa si nu e huiduit ... sau macar batjocorit e clar, e trucaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 Nu-mi vine sa cred. Un motociclist intrors dintr-o calatorie, participa la o conferinta de presa si nu e huiduit ... sau macar batjocorit e clar, e trucaj Probabil nu s-a lăudat cum s-a bătut el cu urÂşii..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 (editat) Probabil nu s-a lăudat cum s-a bătut el cu urşii..... Ori, "aia" nu sunt la fel de invidiosi ca "astia" ... e clar, va ramane o dilema nerezlvata Editat Ianuarie 2, 2012 de Ravishing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 Ori, "aia" nu sunt la fel de invidiosi ca "astia" ... e clar, va ramane o dilema nerezlvata Popescule,ai mai multe conturi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 bah ai draq, iar ati inceput.... ma bucur sincer pentru pachistanez, felicitari Moin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore Dolghin Postat Octombrie 7, 2013 Share Postat Octombrie 7, 2013 Daca a mai fost postat, scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 8, 2013 Share Postat Octombrie 8, 2013 Cam slăbuţă referirea la românii care l-au ajutat dar n-are nimic, el să fie sănătos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate