Sari la conținut

San francisco to pakistan


six_6
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 83
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Am citit povestea accidentatului pe acel link...deci mi se pare foarte tare ce face. Omu e din Pakistan, din ce vad acum s-a mutat in state, si se intarce acasa cu motoreta. Pacat ca a dat peste un mare hop aici. Totusi nu vad ura sau dusmanie din partea lui pe soferul care i-a facut motorul muci. iar acum isi repara cbr-ul pentru a continua. foarte tare :)

Editat de Seb
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa recapitulam: Avem un prost care face stanga peste linia continua cu un cazan de dacie din 1900 toamna si-i rupe oasele. Apoi se afla ca nici asigurare n-avea.

 

Mai c.acat de atat nu se poate. Si la sfarsit vine si-i da 250 de euro, in conditiile in care baiatul asta nu-l da in judecata si-l iarta, pur si simplu? WTF. Eu ii luam casa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mda... nu am... vai săracul...

 

nu am nu mă dau cu căruța infectă de dacie din dotare, nu am sunt ff atent să nu o gafez, etc...

 

noroc că a dat de unu "moale" ...

serios, dacă dădea peste mine (Âşi nu cred că-s singurul) Âşi o dădea pe deastea că nu am, vai am n copii etc... dracu-l lua...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa sarac cum e, idiotul ala de sofer a scos "toti banii din cont" (daca e sa-l credem pe cuvant...) si i-a dat omului lui Allah.

Crezi ca orice gipman care ar putea da peste oricare dintre noi ar face gestul asta?

 

Morala e alta si sta in fraza asta "I want to thank Allah for making all of this such a breeze."

Puteti inlocui numele Allah cu oricare nume va vine minte...

 

PS: si mai lasati vedetismele astea de forum de-o parte.

Mai bine sa nu va dovediti voua insiva, daca (Doamne fere) va fi cazul, ca sunteti incapabili sa puneti in aplicare amenintarile de pe forum.

 

Sanatate!

Editat de Kassu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

simpu. rezolvarea pe loc. cu daună la persoană. pentru mobră 2 mâini rupte. pentru un picior ambele picioare rupte. eventual la pachet... a Âşi căruța arsă...

 

dar în state nu ar fi la fel că nu aÂş ajunge la ăla că ar fi prin pârnaie... fără plângere din partea vătămatului...

 

Âşi cu spitalul... plăteÂşte ăla care-i vinovat. chiar dacă nu are...

 

ex.: un amic lovit din spate la semafor... de una beată. prin Arizona, Pheonix parcă. poliția în 5 minute, salvarea mai repede un pic. amicul Âşi pasagerii nu au avut nimic dar au fost duÂşi la spital. moca... beata arestată pe loc cu cătuÂşe la mâini. plătit maÂşina, plătit spital, făcut pârnaie. rămasă fără carnet... etc.

nu comparăm statele cu romania.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ninja, stiam ca la Sibiu e lumea civilizata, da-te jos din copac sau esti din neamu de smecheri pe care cu totii speram sa-i vedem departe?

 

exista niste legi ce TREBUIESC respectate, am depasit faza ochi pentru ochi cu multe secole in urma... pentru actiuni d-aste ai putea sa te duci linistit la mititica sau sa iti iei ceva dosare penale. asa ca terminati cu smecheria ca s-a cam scurtat funia. nu e treaba noastra sa facem dreptate, orice actiune de gen este o sfidare la adresa fortelor de ordine(bune-proaste cum sunt) si duce la destabilizarea societatii. iti inteleg revoltarea dar e cam agresiva.

Editat de stulewa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da ce trebe să filmez? ok, cu prima ocazie.

 

care-i baiul unora?

văd că degeaba există acele "legi" de care vorbiți că se cam rămâne cu pagube în urma unor untermensch care conduc sau pur Âşi simplu există degeaba doar ca să reprezinte un obstacol prin drumurile unora.

 

nuÂştiu de ce mă obosesc. atâta vreme cât nu o să existe consecințe legale pe bune pentru faptele comise decât dacă eÂşti victima...

lege, hahhaha care lege...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ai vazut cum era imbracat omul ala de l-a lovit? a facut o gresala, eu cred ca pentru el 250 de euro insemnau foarte multi bani, a dat omu' cat a avut, s-a interesat de soarta lui si nu l-a abandonat in spital. conteaza mult in astfel de situatii sa ai pe cineva care sa iti aduca un "pahar cu apa". daca il lovea vre-un smecheras cu jipuletzul isi lua doua palme peste bot si un shut in popou, ba mai iesa si vinovat.

 

care legi? pai sa nu te auzim ca te planagi de ceva atunci cand te-o lovi necazu (doamne fereste, nu vreau sa patesti ceva, nu ma intelege gresit :friends: ) si adresandu-te autoritatilor o sa zica " lege, care lege?"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da Âştiu. exact de aia urlu... care legi? Âşi pentru cine...

 

mă pe ale de legi aÂşa cum se Âşi alții...

 

nuÂştiu cine sau de ce sau ce are... contează ce a făcut, parcă aÂşa era nu?

ieri am "pățit" dar am ieÂşit fără pagube eu. bolea nu. nici el nici căruța. deci care legi? nu m-am adresat autorităților că nu am timp de pierdut...

Âşi nici nu aÂş rezolva ceva. Âşi nu aÂş face-o din principiu. dai în mine cu maÂşina dau în tine cu ce pot. tot vătămare corporală e? nu? că folosesc o maÂşină sau mâna? wtf?

mai ales dacă Âştiu că nu are asigurare Âşi după ce bea apă...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Omul asta curajos a patit un necaz aici la noi in Romania. Nu i-a fost usor... A gasit oameni buni in jurul lui care l-au ajutat fiecare cum a putut. El ar trebui sa fie ajutat in continuare, sa plece mai departe in calatorie. Omul spune ca musulmanii sunt buni.(am vazut un film asemanator de curand pe HBO, un personaj Khan cu un mesaj asemanator: ,ma cheama Khan nu sunt terorist' si sincer m-a impresionat lupta acelui personaj)Chiar el spune: ,nu judeca cartea dupa coperta' El insusi arata ca poti sa ierti, iertandu-l pe cel ce i-a pricinuit atat de multe necazuri. Si noi putem sa ii aratam ca putem sa il ajutam, caci pana la urma suntem oameni cu totii indiferent de religie si limba vorbita. Unde se afla acum, cum putem sa il ajutam pe acest motociclist ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

brava jumbales pentru initiativa. zmei de taste e usor sa fim... mai greu e cu facut ceva.

 

asa ca, mai subtire cu taraboiu si hai sa vedem cum il ajutam pe om sa isi continuie drumu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

din cate am inteles din ultimul lui post de pe adv (ultimul citit de mine adica), cica ar fi in Bucuresti.

 

EDIT:

We arrived to the airport and found out that the flight was delayed about 20 minutes. So i got into the airport without an issue, boarded the plane, and flew off to Bucharest. When i arrived in Bucharest, my cousin Umair greeted me at the airport and ushered me into the car and took me home... A HOME AT LAST.

 

deci este la varul Umair in Bucuresti

Editat de COObra
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din cate stiu eu (atentie, nu sunt sigur), daca vinovatul nu are RCA valabil, asiguratorul tau CASCO nu te despagubeste.

Singura varianta e sa il dai in judecata si sa iti recuperezi paguba.

Trebuie studiat subiectul...

Editat de Kassu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tocmai am vorbit cu Khan, primeste ceva piese saptamana viitoare din state, cu ce ia de la mine o sa fie ok, va tin la curent cu ce si cum... daca aveti vreo idee cum il mai putem ajuta dati un semn.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mda, de asteptat, cum am zis sa punem osu la treaba cum s-a facut liniste, noroc ca mai sunt pe ici pe colo in tarisoara asta si oameni de baza, SALVE DEXXTER !

 

Cand era de scandal, scuipat conservari si alte afirmatii antimasiniste anarhiste cum se razvratea spiritul revolutionar in tineretul neo... bine, sa ne intelegem, aici pe net ca daca e de iesit in strada... lasa domle ca io am ceva treaba, costica e bolnav si pe marcel l-a trimis masa la paine.

 

tipic romaneste!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cred ca "defect" esti tu ca te-ai asteptat la altceva.

eu ma gandeam ca cei care au luat deja contact cu el, poate organizeaza o chindie sa vaza omul ca nu e singur pe lume.

sambata de ex sunt 9 grade la miezul zilei. toata lumea poate sa miste un motor 2-3 ore pentru o vorba buna si o intalneala.

problema e ca multi nu vor fi de acord, ca nu concep sa se dea fara sa rupa o cheia si sa bea o bere. doua. tre sa aiba un mmotiv beeeton.

Editat de COObra
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...