berserk Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 Exact. Ea nu pateste nimic dpdv penal fiindca tu ai mai putin de 10 zile de la IML. in urma ultimelor investigatii de azi, va detine certificat de la IML pentr 11 zile de investigatii din ce stiu eu. complcatii aparute dupa 2 zile. nu isi mai poate misca bine mana. ceva la inbinarea umarului stang, am vazut radiografiile nu e de bine, deja l-au trimis cu dovada de la spital pentru inca 7 zile catre IML pentru dovada. acum spune-mi dpdv legal ce se intampla de la 11 zile in sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 in urma ultimelor investigatii de azi, va detine certificat de la IML pentr 11 zile de investigatii din ce stiu eu. complcatii aparute dupa 2 zile. nu isi mai poate misca bine mana. ceva la inbinarea umarului stang, am vazut radiografiile nu e de bine, deja l-au trimis cu dovada de la spital pentru inca 7 zile catre IML pentru dovada. acum spune-mi dpdv legal ce se intampla de la 11 zile in sus. de la 20 parca e fapta penala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yannlepantrec Postat Noiembrie 12, 2011 Share Postat Noiembrie 12, 2011 (editat) Din cate stiam eu de la 10 zile in sus va fi cercetata penal daca se depune plangere de catre victima. Iar de la 60 in sus se autosesizeaza cu sau fara plangere. Uite si scris: sursa Editat Noiembrie 12, 2011 de yannlepantrec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Warrior Postat Noiembrie 13, 2011 Share Postat Noiembrie 13, 2011 E clar,RAM puțin Âşi ocupat cu vorbitul la telefon. Mă bucur pentru airbag,e cam ca o lovitură puternică de pumn. Airbagul se deschide in timpul x de la impact. Ocupantul masinii incepe sa se deplaseze inspre airbag dupa timpul y de la deschiderea acestuia. Ocupantul atinge airbagul dupa timpul z in care acopera distanta intre el si airbag. Timpul y e mai mare de vreo 10 ori decat timpul x. Timpul z e mai mare de vreo 30 de ori decat timpul x. Cum poate un airbag sa echivaleze cu un pumn in mufa cand el e la locul lui deschis de-o vesnicie cand mutra ta atinge panza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 (editat) in urma ultimelor investigatii de azi, va detine certificat de la IML pentr 11 zile de investigatii din ce stiu eu. acum spune-mi dpdv legal ce se intampla de la 11 zile in sus. La accident s-a facut o constatare din partea politiei si s-a intocmit dosar penal pentru "vatamare corporala din culpa". In functie de numarul de zile de ingrijiri medicale din "certificatul medico-legal" sau "raportul medico-legal" (depinde de cine a fost solicitat, de prietenul tau in primul caz sau de politie in al doilea caz) se stabileste si incadrarea juridica (daca e vatamare corporala simpla, grava, etc.) Fiind dosar penal partile (soferita si prietenul tau) au acces la documentele intocmite. Asa prietentul tau poate vedea in ce situatie se afla: 1. daca victima are 0-9 zile ingrijiri medicale - fapta nu este infractiune - solutie N.U.P. (neinceperea urmariri penale) 2. daca victima are peste 10 zile ingrijiri medicale - se continua cercetarile in dosar si se propune solutie- aici depinde de prietentul tau daca se intelege cu soferita - care este trimisa in judecata (daca nu se intelege) sau este scoasa de sub urmarire penala (daca se intelege cu ea). 3. daca victima are peste 60 zile ingrijiri medicale nu se mai poate impaca nimeni. Oricum, certificatul medico-legal poate fi "revizuit" la cererea partii nemultumite de concluziile primei comisii de Comisia de Avizare si Control din cadrul I.N.M.L. Mina Minovici Bucuresti. Editat Noiembrie 14, 2011 de Tashulina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Noiembrie 14, 2011 Share Postat Noiembrie 14, 2011 ...primesti copie dupa rca vinovat DACA ala e de acord, chiar daca politia il constata vinovat.. daca nu... ...sunt sigur ca daca in locul motoristului nostru era un jmecher adevarat, SAU daca era un cioroi cu bani si clan, tremurau chilotii pe ea (daca avea..)- si platea dobanda la dobanda pentru cat nu putea ala sa-si foloseasca vehiculul...e, isi vindea masina, casa... cu aia nu-i de glumit... ..stiam ca rca plateste , in caz ca nu-ti poti folosi masina, si utilizarea altui mijloc de transport- care se deconteaza.. deci, taxi la greu!!! e tare asta de ai auzit tu ! E clar ca pe asta nu stiu : "in urma .... bla bla bla efectuate... dosarul se respinge " ! CARPATICA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate