tibi_lukacs Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 Imi pare rau ca ajung sa postez la aceasta rubrica, dar am aflat in dimineata asta ca s-a petrecut un accident f grav ieri in Turda in fata primariei. Implicati (din cate am auzit): o dacie solenza-posibil vinovata de producerea accidentului si o motocicleta Yamaha de capacitate mica, motociclistul cred ca a decedat. Nu cunosc mai multe amanunte. Daca mai aflu ceva o sa revin. Sper sa nu fie adevarata partea cu decesul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 Grav.. Sa speram ca motociclistul e ok.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 am aflat de la un prieten ca baiatul avea 17 ani, o intrat in depasirea unui autobussi so lovit frontal de conserva. soferul conservei cica consumase alcool, dar era pe banda lui aveau aproximativ 80 km/h aveau aproximativ 80 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gcm Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 are cineva mai multe detalii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate