Sari la conținut

tibi_lukacs

INACTIV
  • Număr conținut

    66
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tibi_lukacs

  1. Salut Kle! Ce mai faci? Se invarte roata? :)

  2. Foarte frumos. Felicitari! Vad ca ati prins si un F 15 in poza.
  3. Salut! Da, eram la Selena Motorsport la Bacau. Am facut vreo 200 km pe circuit; mi se pare un antrenament foarte bun.
  4. M-am anuntat posesor de F3 din '98 ceva mai devreme. Acum vin si cu poze...
  5. Salut! Ma bag si eu in gasca posesorilor cu un F3 din '97...O sa vin si cu poze. Dar pana atunci, va rog sa-mi spuneti ce benzina si ce ulei folositi la F-urile voastre?
  6. Sa o folosesti sanatos! Felicitari! P.S. Te intereseaza o geaca de piele Yamaha cu protectii, in aceleasi culori cu motorul tau?
  7. Imi pare rau ca am descoperit acest topic asa de tarziu. Ma bucur sincer pentru IngerAlbastru, sper sa-si urmareasca in continuare visul Sunt si eu pasionat la maxim de aviatie si de tot ce zboara si sunt printre putinii norocosi care isi pot trai visul. Am avut ocazia sa zbor de la planor si avion cu motor cu piston, pana la avionul cu reactie, chiar si pe temutul MIG 21. Pentru pasionati si nu numai, va stau la dispozitie oricand sa discutam on-line, live, pe motoare sau la o bere.
  8. No comment! Sa-i fie tarana usoara si sa aiba parte de un trafic civilizat pe lumea cealalta!
  9. Ai primit atatea laude incat m-am gandit sa nici nu mai postez, intrucat sunt in asentimentul celor dinainte... dar totusi, felicitarile mele sincere!!! Sper sa ajunga unde trebuie postul tau, adica la mintea cimpanzeilor de care vorbeai. P.S. Adaug si eu o bere la multele pe care le ai de primit.
  10. Imi pare rau ca ajung sa postez la aceasta rubrica, dar am aflat in dimineata asta ca s-a petrecut un accident f grav ieri in Turda in fata primariei. Implicati (din cate am auzit): o dacie solenza-posibil vinovata de producerea accidentului si o motocicleta Yamaha de capacitate mica, motociclistul cred ca a decedat. Nu cunosc mai multe amanunte. Daca mai aflu ceva o sa revin. Sper sa nu fie adevarata partea cu decesul.
  11. Super misto! Felicitari si la mai multe drumetii.
  12. Tibi (Gigi) tot temporar bacauan, in curand cu CBR 600 F, ma inscriu si eu la garajul lui Madalin Salut KLE!
  13. Bine spus, bine gandit! Dar daca ma hotarasc la CBR ma bag si eu.
  14. Multumesc pt interes, o sa meditez si sper sa iau decizia buna. Apropo, ti-ai reparat Thundercat-ul?
  15. Nu stiu daca a mai fost vreun topic asemanator, dar as vrea pareri obiective de la posesori si nu numai. Sper ca in maxim o luna sa-mi schimb motoru' si dupa multe cautari si comparatii am ramas la cele doua modele: Thundercat-ul si CBR-ul F3, ambele din jurul anului '98. Am inteles ca au performante asemanatoare, sunt fiabile, arata beton, pe Bikez.com diferenta de rating e destul de mica in favoarea Thundercat-ului. Ajutati-ma deci sa aleg! Multumesc si asfalt uscat.
  16. In Bacau nimic? Nu sunt motoristi pe forum? Macar o sugestie un sfat ceva. Multam'!
  17. In Focsani stie careva unde pot sa fac ITP si cam cat costa?
  18. Salutare fetelor! Nu poate decat sa ma incante o fata pe o motocicleta. Cu casca in cap si parul in vant mi se par chiar sexy, cu atat mai mult daca chiar EA este la comanda calutilor putere. Apropo: m-a incantat zilele trecute un par blond pe o sportiva neagra pe langa piata centrala din Bacau; era singura pe motor. Daca te recunosti, prezentati-va va rog (tu si herghelia de sub tine). Numai de bine si asfalt uscat!
  19. Caut si eu un garaj in Bacau, eventual chiar prin centru, zona N Balcescu.
  20. tibi_lukacs

    Accident Arad

    Am vazut si eu aseara la Focus plus la Prima. Mare nenorocire. Plangea o fata blonda (satena), probabil sotia, prietena. Dureros Dumnezeu sa-l odihneasca
  21. tibi_lukacs

    Inca O Victima

    RIP si condoleante familiei si prietenilor!
  22. Comentariile sunt de prisos acum! Sincere condoleante celor 3 familii
×
×
  • Creează nouă...