Budd Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 Lasa ca nu se sfarseste benzina ca nu mai esti moderator. Da-l dracu'pe Dobrescu, de parca nu-l stiai. Poate te intalnesti fodata cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 alooo aici discutam praga vs wien nu bel vs bmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 Pai la un topic facut pe 4 roti merge orice. Oricum Praga e mai misto ca Viena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P.C. Refinantat Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 (editat) Ce emotionant devine topicul atatea surprize, secrete si emotii ... mai, mai ca-mi da lacrimile ca pe timpul lu' Andrea (ma duc sa iau o batista) Editat Noiembrie 21, 2011 de P.C. Refinantat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 Ce emotionant devine topicul atatea surprize, secrete si emotii ... mai, mai ca-mi da lacrimile ca pe timpul lu' Andrea (ma duc sa iau o batista) ia doua ca vin si eu pe canapeaua de la BMW langa tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate