biancocelleste Postat August 20, 2013 Autor Share Postat August 20, 2013 pai si cum vine treaba, zi-ne si noua Sunt minunate pentru oras, au consum bun si exceleaza la manevrabilitate&pozitie. In caz de crash n-au nici pe dracu, nu ca nakedurile alea de se descompun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Irony Acum ca ai lamurit subiectul asta si ai incercat si vitezanele, ia zi ai si agatat ceva? (gagici) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 La 18 ani zbarnaiam si eu dupa R6, dar nu mi-a permis bugetul. Mi-am luat un Thundercat pe care l-am tinut aproape 3 ani. Acum am r6 si spun cu mana pe inima ca daca as fi avut posibilitatea sa il am de la inceput, astazi miroseam radacinile florilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Florile deflorate sau de care flori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Dramatica trecerea asta de la Thundercat la R6...Cativa cai in plus pot fi mortali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Mai ales daca e vorba de șasă cai frumoși in plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat August 20, 2013 Autor Share Postat August 20, 2013 Omul zicea ca suzeta lui are nevoie de reparatii de 200 de euro dupa un accident destul de nasol pe care l-a avut...cred ca vorbea serios ca nu se descompun. Acum na, poate ai tu nasul mai fin... M-am inselat, scap si mai ieftin. Cel mult 600 de lei ma costa reparatiile. SI da, eram ironic. Ascutitorile astea sunt sensibile si la socuri mici spre deosebire de naked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate