Boemul Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 Stie careva ceva restauratori straini pasionati de niscavai motociclete germane vechi antice si de demult? Daca exista ceva informatii va rog sa-mi lasati un mesaj pe YM. ID-ul meu este boemul Multam! Berea o dau cand ne vedem prin tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 ebay.de sau ebay.co.uk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 Întreabă aici. Toate bune:cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boemul Postat Noiembrie 29, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2011 Multumesc! ma uit acu O seara buna! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daciana Postat Noiembrie 29, 2011 Share Postat Noiembrie 29, 2011 (editat) http://www.vintagegermanmotorcycles.com www.zuendapp-aichner.de www.wehrmachtsgespann.de http://rrc-tuning.de/shop/despre r12 Editat Noiembrie 29, 2011 de daciana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 daca ai ocazia sa ajungi la Veterama in germania in primavara sau toamana iti recomand gasti ce iti doresti tui acolo si inca ceva in plus ))...www.veterama.de...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boemul Postat Decembrie 17, 2011 Autor Share Postat Decembrie 17, 2011 Multumesc Buggy! Multumesc inca odata celor care mi-au scris! Am un neamt care sper sa vina sa le ia, insa ca sa fiu mai sigur ma mai interesez pana atunci. Asa ca daca mai aveti ceva informatii puteti sa-mi lasati in continuare mesaje. Va doresc tuturor sarbatori fericite alaturi de cei dragi voua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate