marga_iulian Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 mai are cineva? ps: sunt nou pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 din ce an e motorul tau? pune poze cu el - cine stie poate tu ai inceput thread-ul pt acest model de motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marga_iulian Postat Decembrie 5, 2011 Autor Share Postat Decembrie 5, 2011 din ce an e motorul tau? pune poze cu el - cine stie poate tu ai inceput thread-ul pt acest model de motocicleta Este din epoca de piatra,1993.Vad ca tu ai fzr...sunt acelasi la constructie doar ca al tau e carenat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 (editat) Epoca de piatra ma spargi de ras - e din 1994 FZR-u meu! Da e carenat modelul meu numa ca la el n-am carenele facute inca - sunt in stadiu de reparatie! FZR-u difera de FZ! Am atasat 2 poze cu cadru de la motocicleta mea (cel gri) si cu cadru de la motocicleta ta - cel negru! Cadrul ce este pe moto tau e stil vechi! Este asemanator cu cadru de la FZR-u de 600 din 87-93 Editat Decembrie 6, 2011 de cs_05_hho Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marga_iulian Postat Decembrie 11, 2011 Autor Share Postat Decembrie 11, 2011 Da,difera mult.E ok pe moment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate