senxei Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 salutare fratilor, aveti careva idee cum se alege coeficientul Fred adica coeficientul de aderenta redusa pe carosabil umed si cu frinare lenta, la efectuarea unei expertize tehnice auto, ca urmare a unui accident, pentru calculul vitezei cu care circula un autovehicul inainte de accident? multumesc anticipat pentru ajutor! tineti ochii larg deschisi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leandro Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 nu stiu daca te poate ajuta, uitate aici sau aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
senxei Postat Decembrie 13, 2011 Autor Share Postat Decembrie 13, 2011 multunesc, leandro, din pacate nu prea ajuta documentele alea, le gasisem si eu, ar fi bine daca cineva ar putea gasi o carte pentru asa ceva... cu valorile sau limitele coeficientilor respectivi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 Daca e vorba de expertiza in urma unui accident cred ca se alege coeficientul convenabil partii mai smechere din accident. Daca te-ai lovit cu unul de la minister sunt sigur ca s-ar invarti Newton in mormant de la coeficientii aia. Scuze de offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
senxei Postat Decembrie 14, 2011 Autor Share Postat Decembrie 14, 2011 mda, coeficientii astia trebuie sa fie in literatura de specialitate dar eu nu am gasit o astfel de carte. am inteles ca ar exista "expertiza tehnica a accidentelor rutiere" sau asa ceva, carte a lui gaiginschi dar nu am gasit-o. cineva de la iasi ar putea sa o gaseasca... acolo ar fi la universitate la biblioteca se pare... posibil si pe la bucuresti. poate e cineva din bucuresti sau iasi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Pagina 59 te ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Pagina 59 te ajuta? Foarte interesanta lucrarea, multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
senxei Postat Decembrie 18, 2011 Autor Share Postat Decembrie 18, 2011 mersi mult, am studiat din scoarta in scoarta, am mai gasit cite ceva interesant, dar ceea ce imi trebuie nu e acolo... oricum, multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EfesExtra Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 mersi mult, am studiat din scoarta in scoarta, am mai gasit cite ceva interesant, dar ceea ce imi trebuie nu e acolo... oricum, multumesc! am si eu o intrebare in oarecare legatura cu topicul. Imi puteti recomanda un "expertizator" ? imi trebuie sa vada motocicleta ca a fost in parametri inainte de accident. Adica expertiza de dupa. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate