Sari la conținut

EfesExtra

Membru
  • Număr conținut

    157
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de EfesExtra

  1. te duci la sediul politiei rutiere din buhuhu, unde se predau permisele, si l lasi acolo.
  2. suntem pe topicul unui singur om care a patit ceva. el se refera asa, in general, la pesedisti.Iar eu, la fel, am raspuns asa in general. dar da intre pesedisti e lume multa oameni putini .
  3. da, nu sunt oameni. care e problema?
  4. Io creca e invers nu te iubeste chiar asa. si explic. pe aproape toti motociclistii ii iubeste dzeu de ii mai infige in cate ceva. Pe unii ii iubeste asa mult ca nu-i mai lasa sa se mai oboseasca sa se ridice de jos. deci nu prea esti dorit de dzeu se pare.
  5. io ma gandeam sa mi iau un rsv dar acu' nush ce sa mai fac.. ce o sa zica baetii st fraer sau jmecher cu rsv..
  6. csf n-ai csf. luati-va o pisica cu voi in cocoasa de pe geaca motogp si cand va ataca haita aruncati pisica. ma rog daca mergeti echipati . pisica n-re suflet la fel de mare ca maidanezu, se stie, dar macar are 9 vieti.
  7. EfesExtra

    Accident live

    In plm asl pls a fost point fixation ce (cuvant urat). Da incepator inseamna ca e sansa mai mare de pf
  8. Va salut. O sa-mi iau si eu prima bicicleta serioasa dupa un dhs si speram sa mi spuneti daca e ok alegerea facuta pt 1.83 , mers la plimbari pe dealuri o coborare doua la nivel hobby. Prin oras probabil ca nu e cea mai buna alegere (mers la munca din cand in cand aprox 4.5 km). http://www.marosbike.ro/mtb-xc-hardtail/bicicleta-focus-whistler-pro-29-20g-gri-negru-2016.html
  9. Salut. si eu am innecat o a doua oara in viata, eu o sa o las asa pana la primavara.iti recomand si tie sa faci la fel pana in momentul in care chiar o sa poti sa iesi cu ea sa mergi (nu pe loc sa invarti roata pe cric ) ci in sarcina altfel nu o sa se autocurete bujiile). Sau schimba i/curata bujiile, eventual bateria da i cheie sa vezi ca o ia si ... las o asa .
  10. Salutare, vroiam sa zic ca si pe mune ma eneveaza conducatorii ce intra n mine pe cedeaza cand conduc mort de beat. Pt ca imi ia mie carnetu' pt bautura, dar si lor, pt neacordare prioritate. Deci cam asa e cu impartirea vinei. ) daca nu faci amiabila evident ).
  11. Batranetea asta, au uitat motosticlistii cum sa fie rebeli. Oricum, babele sigur aveau conserve in sacosa, they got what was coming to them.
  12. sunt niste carene after, si a mea e la fel. TCP Aerodynamics design specifical for this model. TÜV Homologated. All original colors available. Perfect colormatching poliurethane paint. Mounting system designed specifically for this model. Body shell material: ABS + PC http://www.tcpsa.com/honda/cb500.htm
  13. Multam' inca odata. Are cumva un CB rosu, ceva cu rlv lvd nevoie de ajutor? e pe la buzesti pe acolo . PM me.
  14. Stie cineva ITP prin zona victoriei... sau cat mai aproape? Multumesc.
  15. http://www.wemoto.ro/bikes/honda/cb_500_w_x/98-01/picture/footrest_standard_front_left/ aveau si la romimoto.ro, mai ieftin dar acum vad ca nu mai exista oferta. Nu va mai fi lipicios alb dupa ce mergi si se va incinge/incalzi lantul .
  16. dedeSUPT . Va multumesc pentru raspunsuri.
  17. Salut, am cazut acu' ceva timp, busonu e raschetat nu il pot desface. Nu, nu am schimbat uleiu pe dedesupt inca, sa zicem ca reusesc sa-l desfac fara sa-l rup... intrebarea este, cum credeti ca as putea repara chestia ... Merge sa-i pun silicon din ala rosu? O sa tina? Merci.
  18. Sal, stie cineva unde as putea suda o scarita prin... militari eventual? Merci!
  19. am si eu o intrebare in oarecare legatura cu topicul. Imi puteti recomanda un "expertizator" ? imi trebuie sa vada motocicleta ca a fost in parametri inainte de accident. Adica expertiza de dupa. Merci.
  20. Roxynel nu pleca la veliko vinerea asta ?
  21. Cine pleca vineri de dimineata din B? Dati-mi si mie un PM . Sa nu plec singur si sa ne gasim pe drum
×
×
  • Creează nouă...