Suzuki_RM_125 Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 Salut, Am un Kawasaki KX250F. As dori sa il folosesc pentru enduro, nu motocross si doream sa stiu care considerati ca e un raport optim al pinioanelor? Eu ma gandeam ca la bicicleta mic pe fata, mare pe spate (12 / 50 sau 52) dar cineva mi-a spus ca asta s-ar traduce prin plecari foarte bruste, mobra ar fi mult mai nervoasa. Opinii? Mersi fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 12/50 sau 52 e foarte bun pt enduro. Eu am 12/52 la EXC. Plecari bruste? Ambreiajul si acceleratia sunt la tine, nu? PS Vezi ca e un topic special aici la Enduro & Motocross pt rapoarte de pinioane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aplesa Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 Fiind motor de motocross, mai bine opteaza pentru 13/50. Parerea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Decembrie 17, 2011 Autor Share Postat Decembrie 17, 2011 12/50 sau 52 e foarte bun pt enduro. Eu am 12/52 la EXC. Plecari bruste? Ambreiajul si acceleratia sunt la tine, nu? PS Vezi ca e un topic special aici la Enduro & Motocross pt rapoarte de pinioane. ai dreptate, parca era ceva topic, nu reusesc nicicum sa dau de el ... poate ma ajuta careva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akruno Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 ptr enduro,13/50 e foarte bun,avand in vedere motorul tau de 250 as merge pe 13/52 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate