blue_led Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Intrebare pentru organizatori : care operatori de telefonie asigura semnal in zona traseului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanu' Postat Aprilie 11, 2012 Autor Share Postat Aprilie 11, 2012 Intrebare pentru organizatori : care operatori de telefonie asigura semnal in zona traseului ? In zona taberei de baza toti, pe traseu mai sunt zone unde voda nu e . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihuk Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Te citez: La B sunt momentan 112 persoane înscrise. ok nam vazut ca incepe numerotarea de la 100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acladdesign Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 ok nam vazut ca incepe numerotarea de la 100 73 profi si 183 hobiti.uau.sunteti super tari baieti.o sa fie de munca!si noi,si voi!bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 73 profi si 183 hobiti.uau.sunteti super tari baieti.o sa fie de munca!si noi,si voi!bafta daca ploua la ce traseu am aflat din culise ca au pregatit..am "fecundat" steagul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmodogagnita Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 daca ploua la ce traseu am aflat din culise ca au pregatit..am "fecundat" steagul Aia sunt meseriasi care merg si pe ploaie si moale nu vitezomanii care fac praf,deaia sunt destui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Aprilie 17, 2012 Share Postat Aprilie 17, 2012 (editat) A (leluia): http://www.youtube.com/watch?v=t7b_ScpSPLg Editat Aprilie 17, 2012 de seseseko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 ete doctoru.... ce facusi mai Victore? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Aia sunt meseriasi care merg si pe ploaie si moale nu vitezomanii care fac praf,deaia sunt destui pai eu unde ma incadrez ca nu merg bine nici pe moale si nici vitezoman nu sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 pai eu unde ma incadrez ca nu merg bine nici pe moale si nici vitezoman nu sunt? poate facem echipa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmodogagnita Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 pai eu unde ma incadrez ca nu merg bine nici pe moale si nici vitezoman nu sunt? Inportant e sa ne simtim bine caci asa ies competitile faine. Lasam pe alti sa traga la podium noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Stefane, am auzit ca se face clasa "triatlon" cu 3 beri reci obligatorii inainte de start Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Stefane, am auzit ca se face clasa "triatlon" cu 3 beri reci obligatorii inainte de start Sorine,de 3 ani imi fac ziua de nastere la Deva la cursa..cum crezi ca ma dau eu dupa ce cantam juma de noapte la chitara si bem vinisor cu cana de 800 de gr,trebuie sa recunosc mai mult de o vadra nu am baut cu baietii niciodata..Mai vad eu limpede traseul??Deci cele 3 beri trebuie sa fie clar la start.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Pai schimba recipientul, cu o cana mai mare bei mai putin. Ce conteaza 2 pahare, fie ele si la 2 litri:)))) Iar pentru performanta recomand sa bei cu fetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Pai schimba recipientul, cu o cana mai mare bei mai putin. Ce conteaza 2 pahare, fie ele si la 2 litri:)))) Iar pentru performanta recomand sa bei cu fetele nu multumesc,am interpretat o noapte cu Andrea si ma aliniat cu Ionut 73 si cu Mark ca la armata..lasati saru-mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmodogagnita Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Sorine,de 3 ani imi fac ziua de nastere la Deva la cursa..cum crezi ca ma dau eu dupa ce cantam juma de noapte la chitara si bem vinisor cu cana de 800 de gr,trebuie sa recunosc mai mult de o vadra nu am baut cu baietii niciodata..Mai vad eu limpede traseul??Deci cele 3 beri trebuie sa fie clar la start.. Ai ziua o data cu mine ca si ieu am tot pe atuncea ziua (taurii )de sunt organizatorii tot mahmuri dar sunt tot timpul intre primii 18 poate gresesc socotelile ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Pai eu iti ziceam de bine ma, daca dai de gust esti gata:)))) Tu nu si nu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina G Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Anul asta fac tot ce pot sa particip, probabil este cursa cu cele mai multe aprecieri pozitive Sper sa reusesti. Mult succes, Sorina. Si te astept si la Sibiu, la RBR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Sper sa reusesti. Mult succes, Sorina. Si te astept si la Sibiu, la RBR. multumesc fato :lol: de maine imi las parul lung, poate incep sa merg mai bine p.s. unde la sibiu? un telefon ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Ai ziua o data cu mine ca si ieu am tot pe atuncea ziua (taurii )de sunt organizatorii tot mahmuri dar sunt tot timpul intre primii 18 poate gresesc socotelile ????? nu,nu gresesti, asa sa fie si anul asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buniku Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Filmari de anul trecut , de la prolog si ziua unu http://www.youtube.com/watch?v=onELgqdAEtU&feature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=gmXB4rHJghA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Filmari de anul trecut , de la prolog si ziua unu http://www.youtube.com/watch?v=onELgqdAEtU&feature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=gmXB4rHJghA Cine era pe husaberg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buniku Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 Cine era pe husaberg? Din pacate nu stiu, doar ca era strain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 la B s-a inchis pravalia ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 pai nu erau destui 200?? plus 90 la a.... acum rugam organizatorul sa rezolve de vreme buna, eventual cu 20 minute de ploaie vineri noaptea ca sa nu fie praf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate