Old School Rider Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 Bre,n-am citit tot topicul,de fapt am citit doar un post la intamplare,si nici pe ala nu l-am terminat,tot ce am apucat sa vad e ca ar fi o problema cu un burduf.Acuma na,de care nu am mai vazut,dar daca ajuta pe cineva,am eu un burduf de branza,poate-i bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Aprilie 16, 2012 Autor Share Postat Aprilie 16, 2012 N'am inteles exact la care "burdufuri" te referi... este vorba despre galeriile intermediare de cauciuc dintre motor si carburatoare? Pe unde tragea aer fals, pe la colierele de prindere sau erau fisurate? Daca nu o rezolvi cu capacele de la carburatoare pana ajung eu acasa... cam peste o luna, te rezolv. Am 2 baterii de carburatoare de "rezerva", una de YZF750 si una de FZR1000 (corpurile sunt identice). Ride Safe! Da.pe la flansele de cauciuc..dar erau noi...nu ne-=am gandit nici unu sa verificam alea...dar noah..pana la urma s-a rezolvat bine... pai de ce ai rasp, daca nici macar nu ai citit? s-a rezolvat motoru demult, se si da cu el de atunci. nu era nici de la tuburi nici din cuie ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate