trifanandreidaniel Posted December 23, 2011 Author Share Posted December 23, 2011 (edited) Sa-mi fhyut una...esti mai ceva vremea... In mai putin de 26 de ore te-ai si sucit... mda, in mai putin de 26 de ore mi-am dat seama ca pot sa ii schimb aspectul. bye Edited December 23, 2011 by trifanandreidaniel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GYUSZY Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 hahahahhaa !!! si atat ........... a , SARBATORI FERICITE ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b374 Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Trebuie sa ne pastram simtul umorului. E ca in bancul cu trabantul la firma de tunning. care-i bancu'? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atillas Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 care-i bancu'? sa traiti,aici e atelierul de tunning auto? da,sa traiti. Domnu,as vrea sa fac si eu un tunning la trabant.. ???????????? sa-i maresc puterea la 200 de cp,sa-i pun eleron,bari sport,si usile sa se deschida in sus..aaa si sa nu uit o linie audio olufsen de 1000 de w..se poate? bineinteles domnu ca se poate,cum sa nu.. daaa,cat costa.. 100 de euro. 100 de euro toata lucrarea?domnu,mata iti bati joc de mine? pai...cine a inceput?. aa..sa nu uit SARBATORI FERICITE tuturor enduristilor,fara freze si fara reparatii la motoare.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DCSAN20 Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 sa traiti,aici e atelierul de tunning auto? da,sa traiti. Domnu,as vrea sa fac si eu un tunning la trabant.. ???????????? sa-i maresc puterea la 200 de cp,sa-i pun eleron,bari sport,si usile sa se deschida in sus..aaa si sa nu uit o linie audio olufsen de 1000 de w..se poate? bineinteles domnu ca se poate,cum sa nu.. daaa,cat costa.. 100 de euro. 100 de euro toata lucrarea?domnu,mata iti bati joc de mine? pai...cine a inceput?. aa..sa nu uit SARBATORI FERICITE tuturor enduristilor,fara freze si fara reparatii la motoare.. :lol: :crack: Tare bankul ! Apropos eu am avut trabant cea mai tare mobra pe patru roti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Raul_ Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 (edited) Singura parte super buna a topicului asta e ca am apucat sa mai citesc o postare a lui @DCSAN . Edited December 27, 2011 by _Raul_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts