B.B. Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 Caut un disc de ambreiaj pentru Suzuki DR600 Dakar. Platesc cat se cere. Din afara am gasit doar ambreiajul cu totul. Am nevoie numai de un disc. Asta e discul rupt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 30, 2006 Autor Share Postat Octombrie 30, 2006 Va multumesc mult pentru ajutor, am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 31, 2006 Autor Share Postat Octombrie 31, 2006 Va multumesc mult pentru ajutor, am gasit caut in continuare disc de ambreiaj modelul de mai sus. poate fi si uzat sau mai mare, nu conteaza. Am nevoie urgent. Platesc bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 1, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2006 caut in continuare disc de ambreiaj modelul de mai sus. poate fi si uzat sau mai mare, nu conteaza. Am nevoie urgent. Platesc bine. Ba nu exista nimeni care sa dezmembreze motociclete pe forumul asta? Vreunul care are un motor stricat sa dea piese din el? Cineva care lucreaza la un service moto? Caut disc de ambreiaj! Please! Help! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popa84silviu Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Ai din intamplare o carte tehnica pentru un Dr 600? Daca poti trimite si mie popa84silviu@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate