smokefield Postat Decembrie 12, 2006 Autor Share Postat Decembrie 12, 2006 (editat) intrebare - ce e ala WD-40 ? ca ulei nu e ...cred shhhhhhhhh...am aflat ...."Water Displacement, 40th attempt"...;P Editat Decembrie 12, 2006 de smokefield Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 Eu am avut odata un necaz cu o rola dintre boltz si biela. Cand am scos-o s-a desfacut si au cazut acele in carter. Le-am tras afara cu magnetul de la un difuzor, ma imaricel, stricat. Asadar nu strica sa incerci varianta asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 mai pune si tu ulei in benzina si n-o sa ti se mai sparga segmentii.... sau schimba-i la timp......... sau curata calamina la timp......... sau nu mai trage de ea ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smokefield Postat Decembrie 13, 2006 Autor Share Postat Decembrie 13, 2006 auxois am incercat - am zis mai devreme..oricum e buna ideea... Belbody ai dreptate la primele 3 puncte...dar am avut grija de ea.... din pacate tre sa spun ca am mai si tras de ea din cand in cand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate