vis-a-vis Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 Ma uit pe harta si vad muntii astia. I-am traversat de atatea ori, pe sosele sau/si pe forestiere. Ma, dar de-a lungul lor nu s-ar putea sa-i strabat? La intalnirea Teneristilor de acum 2 ani stiu ca s-a mers prin munti de la Brasov pana pe la intrarea Dunarii in tara. Pot face un traseu care sa lege drumuri fie ele asfaltate sau nu de-a lungul lantului carpatic romanesc? Ma puteti ajuta cu informatii despre drumuri, eventual cabane in zona, refugii, si alte obiective necesare unui astfel de drum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Cu un 690 superenduro sau cu un exc .. In rest cred ca o sa te cam puna un pic in garda traseul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 La intalnirea Teneristilor de acum 2 ani stiu ca s-a mers prin munti de la Brasov pana pe la intrarea Dunarii in tara. Daca-i vb de 2010 nu chiar... adica ceva munti au fost dar si asfalt prin ei... n-a fost offroad nici macar 50-50... Ca idee, traseu de-a lungul muntilor e cam dificil si iese mai lung decat pare pt ca raurile au o boala, sa traverseze muntii sau sa iasa, nu sa stea in ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Ma uit pe harta si vad muntii astia. Tare bine suna ideea ta! E f. dificil de schitat un asemenea traseu, depinde f.mult de altitudinea la care vrei si este posibila sa faci traversarea, de capabilitatile calaretului & motocicletei, de vreme (care stim cu totii cat de schimbatoare e la munte), de posibilitatile de a traversa raurile (care nu-s putine deloc,cum zicea si colegul de mai sus), etc. bineinteles ca in multe locuri nu o sa ai de ales si va trebui sa o iei pe ocolite dar banuiesc ca multe varfuri se pot traversa. un alt factor important e timpul...iti ia cel putin o zi jumate, daca nu mai bine, numai sa mergi pe langa ei pe drum bun.. imi surade ideea, daca tura s-ar incadra in 7-9 zile as fi amator (asta daca nu cumva vrei sa mergi singur ). hai sa "auzim" si alte pareri mult mai avizate vis-a-vis de calarit muntii, eu fiind la categoria amator/incepator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate