INT6 Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 Haideti sa facem un grup.Lasa-ti id'urile aici, la primavara sa organizam si noi intalniri&stuff.Pentru ca noi deh, suntem mai mici, la 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuR Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 Este o intalnire organizata in primavara pentru 125 de catre Alex , undeva la munte-prin brasov.... Sper sa ne strangem cat mai multi. (125) . rurice_2012@yahoo.com  Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 Este o intalnire organizata in primavara pentru 125 de catre Alex , undeva la munte-prin brasov.... Sper sa ne strangem cat mai multi. (125) . rurice_2012@yahoo.com Este postat pe forum? As fi interesat sa vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 au disparut pokemonii forjatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
starstruck Postat Ianuarie 2, 2012 Share Postat Ianuarie 2, 2012 au disparut pokemonii forjatori? au trecut pe 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Ianuarie 2, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2012 Fiecare dupa posibilitati.4 replay'uri si doar un id? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 au trecut pe 1000 E bine ca inca mai incearca cineva sa stranga toti forjatorii de 125-uri , credem ca a murit sectiunea asta , de cand am "disparut" noi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 Or mai fi 10 cu 125-uri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 eu n-am 125, dar poate îmi iau când dă iarba. mă primiți Âşi pe mine, măcar ca pasager? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Ianuarie 3, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2012 Pai da, acum baietasii isi iau r6 la 17 ani ca da mai bine pt pixde.Pe bune frate, 10-15 cu 125'uri tot or fi activi pe forumu asta din Bucuresti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 Unde spuneati ca e intrunirea aia la Brasov pentru 125-uri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuR Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Din cate am inteles la ora 12:00 sa ne intalnim in centrul brasovului..Data va fi fixata in functie de vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 Tu ai trecut pe 1000 - 875 nu ? =)) I-ati un R1 ceva sa iti dau umilinta. Cei cu 125 , veniti la arc cand o sa inceapa sezonu. Ce sa zici si tu ca ti-ai luat 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Ianuarie 7, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2012 Malasorte, nu vezi frate ca la cati sunt pe forum cu 125'uri nu se baga nimeni pe aici in seama?Cu cine dracu sa vin la Arc? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 Malasorte, nu vezi frate ca la cati sunt pe forum cu 125'uri nu se baga nimeni pe aici in seama?Cu cine dracu sa vin la Arc? ) Vii singur stai de vorba cu fostii 125. Sunt destui cu 125 , dar nu stiu ce fac , rar pe forum prin oras mai rar. Pe unde stai prin buc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 Hmm, miercurea la Arc .. Deabia astept din nou .. Dar cine mai vine ? ) Mereu eram acolo si eram singuru' cu 125 .. Inainte.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Ianuarie 7, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2012 Vii singur stai de vorba cu fostii 125. Sunt destui cu 125 , dar nu stiu ce fac , rar pe forum prin oras mai rar. Pe unde stai prin buc ? Ghencea tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuR Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 (editat) Voi veni si eu la arc in fiecare miercuri Editat Ianuarie 8, 2012 de RuR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Bucurestii noi. Sa vina caldura fac Rca la moto si ne vedem la arc. David sa venim si cu cartile de BAC la noi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 E bine ca inca mai incearca cineva sa stranga toti forjatorii de 125-uri , credem ca a murit sectiunea asta , de cand am "disparut" noi.. Credeai? Eu sunt sigur c-a murit de cand nu mai activam noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 E bine ca mai e cate cineva pe aici , care incearca sa faca initiativa..mie sincer imi e dor de 125 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 Cand te lasa si pe tine sa iesi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Ianuarie 23, 2012 Share Postat Ianuarie 23, 2012 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Ianuarie 24, 2012 Share Postat Ianuarie 24, 2012 (editat) Bucurestii noi. Sa vina caldura fac Rca la moto si ne vedem la arc. David sa venim si cu cartile de BAC la noi ? Da frate ... Trebuie .. Sa invatam la Arc , pentru Bac .. Editat Ianuarie 24, 2012 de David' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Sterge-ti semnatura c uvand honda si 3 litrii la 100 de km pt k1 , esti sigur ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate