Zvastic Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 Clatitele de pe decebal , numai exista demult , si nici tipa care le facea ! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat Martie 4, 2012 Share Postat Martie 4, 2012 Amenda pentru asigurare e nasoala, 1000Ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Martie 5, 2012 Autor Share Postat Martie 5, 2012 Pai o sa imi fac RCA in functie de voi , prefer sa mai astept acum ca oricum sunt cu BACu... si sa merg mai mult la toamna. App cat mai e amenda pt ca nu ai rca ? Eu sper sa rezolv cu mobra mea sapt asta sa o pun la punct si cum e am sub craci promit ca ma ocup sa organizez intalnirile.Oricum, stay tuned pe topicul asta pt ca aici se vor posta chestiile.Si pe Facebook, grupul ala Pokemonii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuR Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 INT lasa'mi id tau in pm !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vLD Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 Pentru cei cu R125 .. avem grup pe facebook Grupul detinatorilor de Yamaha YZF R125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuR Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Iesiti in weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan rs125 Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 bobo_radulescu ala e idul meu, cu toate ca nu prea stau pe mess, nici facebook..mai repede intru si vad care-i treaba aici. hai weekendu asta, diseara, maine? cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Aprilie 30, 2012 Autor Share Postat Aprilie 30, 2012 Bogdan, PM cu NR tau de tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan rs125 Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 ti-am trimis:D cine din bucuresti iese diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 (editat) De-as fi si eu in Bucuresti ce m-as mai plimba... Sau macar daca as avea motorul la oras...asa ma plimb doar in weekend si vacante.. Voi cei din buc unde va tineti motoarele? Aveti garaje? Editat Mai 4, 2012 de mateiuli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan rs125 Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 eu da, il tin in garaj frumos il pun in spatele masinii, am un fiat 850 de prin '69 pe care am incercat sa-l reconditionez, dar acum doarme cainele in spate deci e si protejat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate