Sari la conținut

mateiuli

Membru
  • Număr conținut

    276
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de mateiuli

  1. Incearca la louis.de. Cei de la Kronau iti pot aduce pe comanda.
  2. Ieri a ajuns capacul monopost si l-am si montat, nu am mai avut rabdare. Arata bine :D.
  3. Off topic de vamă: On topic: am fost și eu pe circuit cu SV-ul și nu mi-a zis nimeni nimic de frame sliders. Dacă vrei îți pot povesti cum a fost prima mea întrare pe circuit.
  4. Dar e asa frumoasa toamna... :D. M-a fascinat Cheia anul trecut la mijlocul lui Octombrie.
  5. Îmi lași și mie, te rog, cateva detalii despre curs? Eventual în privat sa nu se considere reclama. Cine, unde, cum?
  6. Am mai dat o fuga pana acolo, de data asta am trecut de obstacolele alea si mi-am lasat niste guma pe asflat de la franarile de urgenta :D. Bun asfaltul acolo, aderent, intr-adevar, nu cum e prin oras, lucios si alunecos. Mai vreau :D!
  7. Se intra pe acolo pe la sensul ala giratoriu (cand vii dinspre ikea)? Am trecut si eu pe acolo dar nu am trecut de parapeti. Nu comenteaza nimeni daca intru pe acolo?
  8. Daca ai cum poti pune poze din calatoria ta sa ne clatim si noi ochii?
  9. Îmi pare rău să vă stric planurile, băieți, dar eu ii recomand să evite Transfăgărășanul în weekend. Este foarte aglomerat, mai ales acum, în august. Se fac cozi de câțiva km de mașini oprite care așteaptă sa ajungă sus, la lacul Bâlea. În timpul săptămânii este mult mai liber. Când e aglomerat, devine frustrant.
  10. @Tinivuel, la fel ca @Taz Asg mai sus, iti recomand sa eviti Valea Oltului (Sibiu - Ramnicu Valcea). Exista doua alternative mult mai frumoase (sosele care ajung pe la 2000m+ altitudine) pe care nu o sa intalnesti camioane: 1. Transalpina (Sebes -> Obarsia Lotrului -> Ramnicu Valcea) -> link Google Maps Am incadrat pe harta: - Transalpina - cea mai inalta sosea din Romania - 2145m - Transbucegi - daca treci prin Sinaia te poti abate un pic pe acolo, drumul e bun, privelistea e frumoasa - ajunge la Platoul Bucegi -> Cabana Babele - Lepsa - este un drum foarte frumos de parcurs cu motocicleta, asfalt foarte bun, prin padure, nu prea circulat, plin de curbe (mare atentie) -> are in jur de 70km. Atentie sa alimentezi inainte (in Targul Secuiesc) ca nu exista benzinarii (din cate stiu eu) pana la Focsani. 2. Transfagarasan (Sebes -> Sibiu -> Cartisoara -> Curtea de Arges) -> link Google Maps Am incadrat pe harta: - Transfagarasan - E85 (Bucuresti -> Buzau -> Focsani). Recomand evitarea acestui drum pentru ca pe aici o iau toate camioanele, e destul de aglomerat si periculos. Sper sa te ajute informatiile astea! Asfalt uscat!
  11. @Flower, daca nu ma insel e nevoie de o cheie fixa de 17 acolo, si, cel mai probabil, ai deja una in trusa cu scule. La SV trusa nu este sub sa ci e localizata in exterior, ca in poza de mai jos:
  12. Sambata pare ca ploua pe la munte, duminica, in schimb, ar fi mai ok. Poate ma bag si eu :D. Care e traseul? Pare vreme faina la Balea Lac.
  13. @Silver Arrow, pana ajungi la benzinarie incalzesti gumele. Presiunea se face la rece. Eu sunt mai clasic, prefer sa am sculele mele acasa - verific dimineata.
  14. Ca observatie, @Flower-Power, presiunea ar trebui verificata saptamanal. Eu observ diferente de 0.1 bari de la o saptamana la alta, si se simte instabila cand ajunge spatele de la 2.5 la mai putin de 2.3. Un manometru bun si o pompa de bicicleta sunt bune la casa omului :).
  15. mateiuli

    accident unirii

    Subscriu la faza cu aderenta asfaltului nou din pasaj - e foarte lucios si aluneca...
  16. Incaltari noi (Power RS). Prima impresie: sunt ventuze si vrea sa se aplece singura. Inainte aveam Diablo Strada (inca in stare buna - o sa le vand). O iau usor momentan cateva sute de km ca sa se duca stratul ala lucios.
  17. As iesi si eu, dar sambata trebuie sa-mi fac schimbul de ulei, filtre, bujii - nu vreau sa aman. Iesiti si duminica?
  18. E normal sa ti se para grea la inceput. O sa treaca in timp. Asta cred ca e general valabil cu orice mobra.
×
×
  • Creează nouă...