booyaka.619 Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 Salut,vreau sa pun si eu pe un aprilia rs 250.filtru sport,cum ar fi k&n(cam cat mar costa?).imi trebuiesc 2 filtre .si ce riscuri de a se infunda carburatoarele sau se ingatui motorul exista.niste sfaturi?.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 M-am uitat pe louis si nu am gasit filtru k&n pentru modelul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 (editat) ca riscuri - lasi mai multe impuritati sa intre in motor - INEVITABIL Castigul de putere nu e asa mare incat sa iti merite modificarea - decat daca mergi la concurs si acolo conteaza orice sutime carburatoarele trebuie rejetate (schimbate jigloarele) -o rejetare de carburatoare atrage dupa sine si o toba sport ba chiar cere o toba sport Editat Ianuarie 6, 2012 de cs_05_hho Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Eu zic sa il lasi pe cel actual.Oricum Rs de 250 e construita in regim de curse,de aici vine si denumirea de RS(Racing Sport).Usoara si puternica e.Ce poti sa iti doresti mai mult decat un RS 250.Masa de fier in curte ai asa ca nu ai nevoie de elevator.Esti bazat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate