18dany Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Daca are cineva sau stie unde pot gasii un capac pt scule,i-as fi recunoscator. Va dati seama ca fara scule la mine nu prea am curaj sa plec asa ca de vro 3 saptamani nu prea a vazut drum lung. Si daca tot am deschis topicul asta....m-ar mai interesa si cornul de la ambreaj(ala pe care tii mana:d). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Daca are cineva sau stie unde pot gasii un capac pt scule,i-as fi recunoscator. Va dati seama ca fara scule la mine nu prea am curaj sa plec asa ca de vro 3 saptamani nu prea a vazut drum lung. Si daca tot am deschis topicul asta....m-ar mai interesa si cornul de la ambreaj(ala pe care tii mana:d). respectele mele ca inca mergi cu hoinaru suntem nationalisti, ne luam de mana banuiesc ca mere capacul de mobra, nu?am pe cineva care avea una prin pod...sa vb maine cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 (editat) Acum am terminat dupa aproape un an de mersterit la hoinarul meu si se vad rezultatele. Si eu umblu ce ea dar nu pot pe drumuri publice ca nu am acte la ea.....dar de invatat ii buna. Si mie imi lipseste capacul de scule...dar imi pun sculele intr-un ghiozdan ca incap mai multe ...da sper sa nu am nevoie de ele o sa bag si poze cu el pe undeva. Nu cred ca se potriveste de pe mobra ca ala ii de tabla si are alta forma Numa bine!! Editat Octombrie 30, 2006 de radum90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 daca seamana cu cel de mobra iti dau eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate