xionut Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 Să le stăpâniţi sănătoşi şi fără accidente. :-D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat August 8, 2014 Share Postat August 8, 2014 Ia uite. Ce se poate face cu un Er6n http://www.moto-journal.tv/toutes-les-videos-moto-journal/essai-kawasaki-er6-n-la-moto-schizophrene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat August 9, 2014 Share Postat August 9, 2014 Eu intrebam de culoarea N-ului din ER-6n in general daca indica ceva... » Post actualizat in 04 Aug 2014 19:03 Eu intrebam de culoarea N-ului din ER-6n in general daca indica ceva... Din cate stiam eu, daca este rosie inseamna ca are ABS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 Nare nici o legatura N cu culoare. M-am dat cu unu verde si cu unu galben. Amandoua cu ABS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Ieri i-am facut iar plinul.... consum 6.1l/100km mers doar prin Bucuresti.... Sunt surprins, mi se pare foarte economic, mai ales ca abia invat motocicleta si poate inca n-o exploatez optim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 17, 2014 Autor Share Postat August 17, 2014 Ieri i-am facut iar plinul.... consum 6.1l/100km mers doar prin Bucuresti.... Sunt surprins, mi se pare foarte economic, mai ales ca abia invat motocicleta si poate inca n-o exploatez optim. 6.1? Cred e putin mult. In oras mi-am facut si eu consumul anu' trecut parca si mi-a luat undeva pe la 5.5... Poate mai ai tu putin de invatat cum s-o iei In alta ordine de idei, acum ca ne-am mai "inmultit", ar fi frumos sa stabilim o zi de intalnire. Ce ziceti de marti seara, undeva pe la o terasa, la o zeama de lamaie sau de malt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remiuk Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 Marti seara este foarte bine. Merge in Regie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 17, 2014 Autor Share Postat August 17, 2014 Pentru mine e ok in Regie. La Dream Pizza, ora 20.00? Si apoi ne mai hotaram asupra locatiei, daca este cazul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remiuk Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 Ramane asa. Cei care veniti, dati si voi un mesaj aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 Unde mai exact e intalnirea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 18, 2014 Autor Share Postat August 18, 2014 Dream Pizza, adica aici: http://goo.gl/maps/BbeSq Acum este o cladire cu etaj, mai frumos amenajata. Ora 20.00, maine. Asta ca de o prima intalnire, apoi daca sunt mai multi din alte zone ale Bucurestiului, facem cumva sa fie la mijloc Eu de exemplu stau in 23 aug. In caz ca nu gasiti sau altceva, nr meu e 0724.467.113 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 90% o sa vin si eu. Eu stau pe la Costin Georgian. » Post actualizat in 19 Aug 2014 08:49 Lasati mesaj aici daca nu va mai intalniti. Eu vin... cum am motorul de nici doua saptamani mai intreb una-alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 19, 2014 Autor Share Postat August 19, 2014 Eu vin sigur dar cred ca iau conserva ca am de carat ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 (editat) Vin 100%, mai intreb de suspensie ca mi se pare cam tare si daca ma mai tin cauciucurile Editat August 19, 2014 de BlackLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 19, 2014 Autor Share Postat August 19, 2014 eu o am setata la 4. asta la 58kg. probabil ca ar trebui s o ai pe la 5-6. dar vezi ca scrie si n manual cum se regleaza. cred. daca nu, gasesti sigur pe site uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 OK, s-a spart gheata cu intalnirile. Sa speram ca data viitoare vom fi mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 Poate vin si eu data viitoare cu ER-ul sotiei. De data asta am terminat tarziu de tot treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Ne mai strangem pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 26, 2014 Autor Share Postat August 26, 2014 Dap... Unde si cand? Propun ca loc "La Copaci": http://metropotam.ro/Unde-iesim/Terasa-sezoniera-La-Copaci-art9329127587/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Pai unde o fi... Acum mi-ar fi mai bine in centru Ha Ha. Daca stabiliti ce a concret ora si locatie va rog un SMS la o723.19.76.8o ca nu stiu daca mai prind net. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 26, 2014 Autor Share Postat August 26, 2014 Pai hai sa ramana pe maine, ca sa nu fie prea din scurt. La Copaci, la ora 20.00. E ok asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 (editat) Poate facem o plimbare ceva. Azi am fost la Snagov Editat August 26, 2014 de BlackLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 26, 2014 Autor Share Postat August 26, 2014 eu ma duc in weekend pe transalpina - transfagarasan. daca aveti timp haideti si voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 (editat) Fain. Pe langa faptul ca lucrez nivelul meu de skill nu cred ca e gata de Transfagarasan... Si cauciucul spate e de acord » Post actualizat in 27 Aug 2014 11:04 OK... Cine vine azi? Sau suntem doar 2 ER6-uri in tot Bucurestiul Editat August 26, 2014 de BlackLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat August 27, 2014 Autor Share Postat August 27, 2014 eh. vine lumea dar vred ca s mai timizi putin )) eu 8 is acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate