TaChe Postat Ianuarie 18, 2012 Share Postat Ianuarie 18, 2012 Salutare, Deja obisnuinta pentru noi, dam startul in sezonul moto in ianuarie, in Delta. Toata povestea o gasiti aici: START IN SEZONUL MOTO - IANUARIE IN DELTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vargoneti Postat Ianuarie 18, 2012 Share Postat Ianuarie 18, 2012 crf-u a pierdut un handguard pe drum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hiker Postat Ianuarie 18, 2012 Share Postat Ianuarie 18, 2012 Blana! Bravo. Merge WR-ul Radule ha!? Te-am sunat sambata sa vii la coclauri. Nu mi-ai raspuns. A cedat CRF-ul lui curca sub mine, trebuia facut motorul, am fortat si noi nota. E la trancanu la desfacut. Tare pustiu' cu rm-ul. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitzaboldan Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 Foarte tare baieti! Eu inca mai astept asfalt uscat pt a mea! Ne faceti o pofta cu pestele ala! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Ianuarie 19, 2012 Share Postat Ianuarie 19, 2012 Blana! Bravo. Merge WR-ul Radule ha!? Te-am sunat sambata sa vii la coclauri. Nu mi-ai raspuns. A cedat CRF-ul lui curca sub mine, trebuia facut motorul, am fortat si noi nota. E la trancanu la desfacut. Tare pustiu' cu rm-ul. Bafta! bah! ia nu mai da tu din casa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hiker Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 bah! ia nu mai da tu din casa! haha. pot sa ma laud si eu ca am bubuit primul motor de crf . oricum nu e asa grav, are nu stiu ce la o supapa si cu ocazia asta ii face si setu motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 Felicitari baieti! Parca ne-ati mai trezit putin din hibernare. Frumoasa tura si...de ce nu...tentanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate