rechinulalb Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Careva prin zona Dallas - Fort Worth? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Fuck USA !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Ianuarie 26, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2012 Ashea-iste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Fuck USA !!! Ai dreacu struguri, ce acri sunt, nu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Octombrie 24, 2012 Share Postat Octombrie 24, 2012 Nu cred ca i-s acri strugurii lui Bogdan, are el un cui cu USA, daca il urmaresti un pic pe forum ai sa observi si tu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulit Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Nu cred ca i-s acri strugurii lui Bogdan, are el un cui cu USA, daca il urmaresti un pic pe forum ai sa observi si tu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedCap Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Eu sunt prin Houston... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flo Vodita Postat Februarie 24, 2018 Share Postat Februarie 24, 2018 careva prin DC ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate