Taz Asg Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 RedFox200 sa nu iti spun pe nume, inca astept invitatia pt. un drum pana in Poiana..... Apropo sambata vom fi prin Brasov, poate iesim la un suc....o sa-l sun si pe Cata Tiranspide, ma bucur ca iti plac femeiile VULPEEEEEEEEEEE te cauta femeile si tu nimic:P @amalia: sa stii ca vulpea e aproape insurata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amalia_gal2003 Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 )))) nu am treaba cu chestiile astea,suntem doar amici, ne-am cunoscut la M.A.N, oricum eu ma duc prietenul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 (editat) Tiranspide, ma bucur ca iti plac femeiile )))) nu am treaba cu chestiile astea,suntem doar amici, ne-am cunoscut la M.A.N, oricum eu ma duc prietenul Incercam si noi sa scriem coerent? Editat Iulie 26, 2013 de Cucciolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 (editat) RedFox200 sa nu iti spun pe nume, inca astept invitatia pt. un drum pana in Poiana..... Apropo sambata vom fi prin Brasov, poate iesim la un suc.... o sa-l sun si pe Cata Sincer, eu n-am prea avut bani de benzina ca m-am apucat si de celalalt motor, KTM-ul. Am stat mai mult ca babele cu astia pe la Modarom. Cand ai chef, da un semn. In cel mai rau caz mergem doar cu a ta Suna-ma sambata, in principiu nu am nimic in plan. Eu ma si iau cu treaba si pe urma uit VULPEEEEEEEEEEE te cauta femeile si tu nimic:P @amalia: sa stii ca vulpea e aproape insurata Tu ce dai ma tot din casa? Daca voiam sa fac si eu o treaba? Din asta imi esti ah? te tin eu minte Editat Iulie 26, 2013 de RedFox200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 (editat) )))) nu am treaba cu chestiile astea,suntem doar amici, ne-am cunoscut la M.A.N, oricum eu ma duc prietenul da mai, stiu cine esti, tot la MAN ai facut cunostinta si cu mine Incercam si noi sa scriem coerent? topicul unde se corecteaza greselile gramaticale " cu voie si fara de voie" e mai incolo. Tu ce dai ma tot din casa? Daca voiam sa fac si eu o treaba? Din asta imi esti ah? te tin eu minte io? numa am avertizat fetili sa nu cada in plasa vizuina ta Editat Iulie 26, 2013 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 Pai aia si trebuie sa faca cat mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 ce oameni )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 ce oameni )) unde unde??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Taci ca s-a intors, scapa cine poaateeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 shush .. unii dorm pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 10.000, astept sa ajung la 66.666,6 si pun poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 a da .. am calculat si eu azi noapte cand m-am intors .. 10.541 tura asta .. piticania mea a facut fata cu brio ..dar nu e de asa ture lungi .. am incarcat-o mai ceva ca la balamuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Eu am vreo 10500 momentan..... vedem ce mai fac dupa recuperare...... accidentul asta m-a lasat cu o luna in urma..... dupa ce imi revin bag o tura de Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 da'fuck? sunt in urma cu stirile .. ce ai? ce s-a intamplat si zi ca esti bine ca altfel o sa te plangi ca te doare daca te batstai mai .. eu ziceam doar de excursie .. cu totul anul asta nu stiu .. i don't care .. oricum a fost prima oara cand am stat sa notez sa vad cati km fac )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Pai nah, eu nu-mi permit excursii din astea..... si poate vreau sa ma bati ) sunt ok, adica nah, o sa-mi treaca..... drumurile bune din Romanica am 2 coaste rupte si una bucata gaura sub ele de la o bucata de fier beton..... 'eftin ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 a da .. am calculat si eu azi noapte cand m-am intors .. 10.541 tura asta .. piticania mea a facut fata cu brio ..dar nu e de asa ture lungi .. am incarcat-o mai ceva ca la balamuc la numarul asta faceai si nkapp-ul timp in care te depaseam de 2 ori, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 (editat) omor ce meriti ..te dai racing da??? nordkap il am programat cu portugalia .. asa ca am ceva banuti de strans ..si eventual o noua mobra ca sa nu mai stau cu chingi si plase de bagaje si etc da hai pune poze mai repede Editat August 22, 2013 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 io zic sa te uiti nitel pe harta, exista numai un om in lume care poae face cabo-da-roca si nkapp (nkapp de 2) ori intr-un an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 ma .. am zis ca asta vreau .. lasa-ma usor sa strang banii si vedem dupa la bere...ALTA BERE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 economiseste si banii de bere atunci. Berea n-are nici un gust in comparatie cu omor ce meriti ..te dai racing da??? io? merg numai legal.. (ssst!, aia care stiti ceva mai mult) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 aia cu racing era pt vulpe ..stai tu calm ca nimeni nu e usa de biserica .. in frunte cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 omor ce meriti ..te dai racing da??? nordkap il am programat cu portugalia .. a hmmm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Aveam 70 km/h cand s-a dus ca pe gheata...... banuiesc ca intra la categoria super racing viteza aia nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Aveam 70 km/h cand s-a dus ca pe gheata...... banuiesc ca intra la categoria super racing viteza aia nu? bre, da nu ziceai ca era vara pe pod? acu zici ca era iarna pe patinoar?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Era vara ca iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate