cipenyrider Postat Martie 14, 2012 Autor Share Postat Martie 14, 2012 (editat) Prezentarea membrilor actuali SOIMII NEMTENI, in ordinea inscrierii in club: IULI - (mortu') - membru fondator 2006 - PRESEDINTE CIPRIAN - (cipeny) - membru fondator 2006 - SECRETAR MITRUT - (mortu cel mic) - membru fondator 2006 GEO - (gogu) - membru fondator 2006 MARIUS - (eny cel mic) - membru fondator 2006 CIPRIAN - (barsan) - membru fondator 2006 MIHAIL - (mishu) - membru noimebrie 2008 - VICEPRESEDINTE BIANCA - ( cea mai tare bykeritza) - membra noiembrie 2008 ALEX - (albinutz) - membru noiembrie 2008 IRINA - (d-ra invatatoare) - membra decembrie 2008 CATALIN - (lungu) - membru ianuarie 2009 IONICA - (oglinzanu) - membru august 2009 CRISTI - (gospodaru') - membru aprilie 2010 MIHAELA - (gospodaru') - membra aprilie 2010 IONUT - (cojo) - membru aprilie 2010 BRENDA - (elena) - membra aprilie 2010 Mosh VASILE - membru august 2010 ( din pacate lipsa poza) LUCIAN - (dominte ficus) - membru aprilie 2011 Nea' ION - (rebenciuc) - membru de onoare noiembrie 2011 (din pacate lipsa poza) - VICEPRESEDINTE Editat Martie 14, 2012 de cipenyrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 fiecare cu rangu lui..... ca-n armata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 sukar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepe75ro Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 Cred ca ar fi bine sa fie mentionat si SPICU chiar daca nu mai e printre noi !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 facem si noi o iesire la soare azi?f frumos e afara............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 (editat) facem si noi o iesire la soare azi?f frumos e afara............ yo ies la o plimbare pe balta, dak sunteti pin zona da ti un beep Editat Martie 18, 2012 de ruffrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 yo ies la o plimbare pe balta, dak sunteti pin zona da ti un beep mergi s baltesti sau s bahlesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 ce plimbare ce balta? detalii vreau. e un fost iaz aci in mijlocul dejului, iarna patinuar si asa se numeste zona ''pe balta'' si se plimba lumea in jurul lui, nu e nimic spcial doar un loc unde mamicile isi plimba copiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 no si cum fu ieri, vede si okiu meu vreo poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 no si cum fu ieri, vede si okiu meu vreo poza eh, cum s fie...cald, frumos.o trecut ''lupii'' prin targ sh am mers la bazil, care o zis ca drumu era reparat de dimineata .........crec din dimineata de craciun.o murdarit baietii un pic motoarele, da in rest o fo frumos. apoi am trecut pragul in barlog la cerbu' dobarlau aka doru barlau!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vixer Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 eh, cum s fie...cald, frumos.o trecut ''lupii'' prin targ sh am mers la bazil, care o zis ca drumu era reparat de dimineata .........crec din dimineata de craciun.o murdarit baietii un pic motoarele, da in rest o fo frumos. apoi am trecut pragul in barlog la cerbu' dobarlau aka doru barlau!!!!!!!!!!!!! baga si tu cerculetu ca io n am poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 (editat) we da iar ai facut bern??? Editat Martie 19, 2012 de ruffrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 la ceas de seara............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 de la fratesu o invatat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 crek te referi la cerculetu din parcarea la cetate numa atunci aveam cauciucu nou care il tin pentru itp ca ala ii conform standardeler si ma cam durea inima sa l topesk dar dupa ce fac itp u il dau jos si o sa mi iau revansa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claudiuuu Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 O primavara frumoasa si asfalt uscat Soimii Nemteni ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claudiuuu Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Daca o sa fim invitati cu cea mai mare placere. Venim cu repertoriu nou si multa voie buna daca e cazul. Restul stim ca gasim la voi acolo paranghelie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 @ claudiu Salutare si tie. Ne vedem anul asta la intrunire? SE FACE INTRUNIRE ANUL ACESTA????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_gherman_agh Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Inca mai am un filmulet cu voi din vara trecuta, v-am vizitat la Sovata in drum spre mare....nu stiu daca a ajuns la voi, dar poate va foloseste in arhiva clubului, contactati-ma. Viata lunga, sanatate, si sa ne vedem pe drumurile patriei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 @ enake : te am facut am dus steagu cu soimii mai departe ca tine da i o bere sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Nu intrunire, MEGA-INTRUNIRE !! S-NEBUNESC!!!!!!!!!!! Mitrut da vii acasa sambata?sh vrei s bei bere? S-NEBUNESC!!!!!!!!!!! Mitrut da vii acasa sambata?sh vrei s bei bere? ua mitrut da uni esti aicea?in spatili blocului????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Martie 22, 2012 Autor Share Postat Martie 22, 2012 @ enake : te am facut am dus steagu cu soimii mai departe ca tine da i o bere sambata Cu cea mai mare placere mitrut! Ne pregatim intens pentru sambata, facem antrenamente extenuante, toata iarna am asteptat o astfel de ocazie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 no bine api ni videm maini seara la sedinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 nu mai am timp sa kumpar horinca ca m am decis pe ultima suta de metri sa vin aks, cu urmatoarea ocazie las k o sa bem numai staropramen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 nu mai am timp sa kumpar horinca ca m am decis pe ultima suta de metri sa vin aks, cu urmatoarea ocazie las k o sa bem numai staropramen tata lumea beeee, da cini face cinste???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate