Sari la conținut

alex_gherman_agh

Membru
  • Număr conținut

    450
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    alex_gherman_agh

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Honda VFR 800 RC46
  • Numar Moto
    AB-80-VFR

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda VFR 800/2000 VFR750F/1991 VFR800/1999 VFR800/1999

Vizitatori Recenți Profil

793 citiri profil

alex_gherman_agh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Cum am rezolvat eu solutia, cu aceleasi simptome ca ale tale, de mi-am spart creierii si nu am inteles nicicum de unde a fost problema: daca ridici rezervorul, sub cadru, in partea dreapta, este un fir cu doua mufe. Trebuie sa fie bine conectate, e ceva legat de ECU, baterie, circuit general; dupa ce am curatat mufa respectiva si am legat totul nu am mai avut probleme. A fost o ciudatenie, sper sa iti rezolvi problema. Nu spun ca asta e solutia, a fost pentru mine.
  2. daca mi-am luat permisul in Cluj pentru toate categoriile mai vrei sa ma bati ? sunt din Alba... Terminati cu idioteniile astea legate de judet, se putea intampla si viceversa...un motociclist din Cluj sa loveasca o masina condusa de un sofer din Alba pe strada Motilor din Alba Asta a fost picatura de prostie jurnalistica, sa dea apa paharului de prostie dupa care talentul la sofat tine de judetul in care te nasti. Omul sa fie bine, sa isi revina, asigurarea sa plateasca, si sa contribuie la instalarea de mitraliere si bariere pentru interzicerea accesului masinilor cu numere de Alba, spre satisfactia limitatilor intelectuali pentru care urmatorii soferi prosti o sa devina...Salaj ? Mures ? ...ceva , ceva tot se gaseste.
  3. am avut si xenoane dar am ramas pe osram. pe ploaie te ucid xenoanele si ii ucid si pe altii. cu politia...cum ti-o fi norocul, de obicei oamenii dau din umeri si spun ca asa au cumparat-o, nu stiu ce e pe ea,si doar omul la ITP nu ti-a spus nimic
  4. Iti recomand http://hvbmedical.ro/produse/orteze-pentru-coloana-vertebrala/ham-pt-clavicula-clavisan/ Sau mai bine ce iti recomanda doctorul dupa "distractie" Am trecut prin asta, am stat cam doua luni in ham, e putin ciudat dar...trece. Te ajuta sa ai o tinuta mai nobila Insanatosire grabnica.
  5. Daca asigurarea lui nu vrea sa plateasca si contrazice procesul verbal al politiei, te poti astepta la 5 ani, cazul meu, cu recurs, expertiza, tot tacamul. Rabdare. Nu iti doresc sa treci prin balamucul asta.
  6. Am program de Alba Iulia in week-end-ul asta, imi pare rau...Si week-end-ul viitor Sovata si celalalt Timisoara. Ne vedem prin oras.
  7. Omul e Martin, si merge foarte bine, e printre putinii care inteleg sensul mersului pe doua siruri . Stie ca stau tot timpul in spatele lui si nu il depasesc si isi alege traseul care ii convine, nu ne incurcam. N-a dat in gropi.
  8. La cererea viitorilor telespectatori și donatori de limonadă, vin link-urile Cine vrea HD, veniți cu stick-ul
  9. First thing în the morning...acasă nu mai am decât tabletă.
  10. Oameni buni, am 5 filme dar cel mai mic dintre ele are 600 mb. Probabil sunt prea bătrân să mai înțeleg de-ăstea, dacă îmi spuneți ce soft să folosesc ca să transform intr-un format transferabil, mâine o fac. Help. Camera mea filmează foarte frumos HD. Am făcut o transformare la 320x420 mp4 dar nu se mai vede nimic....sau, mă rog, se mișca niște chestii. Sau...altă idee sadică, îi dau un stick lui Martin, văd ca se pricepe la asta
  11. Foarte frumoasă tură, mulțumesc domnilor și doamnelor.
  12. Mai ziceti, mai ziceti, vreau sa ma plimb maine.
  13. Salutare domnilor, pentru oameni cu dorinte constructive, resturi de RC 46 '00 diponibile. Aveti si o poza cu sursa
×
×
  • Creează nouă...