vixer Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 tata lumea beeee, da cini face cinste???????? stim noi !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 stim noi !!!!! ii bun atunci...cum ar fi spus rebe...''hai noroc, s-n pasarica foc''.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 inseamna ca ma iubeste soacra, de m am nimerit asa bn sa vin aks weekendu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 inseamna ca ma iubeste soacra, de m am nimerit asa bn sa vin aks weekendu asta soacra, soacra poama acra....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Nasule, vin si eu peste vreo 2 saptamani acasa si aduc o bere buna, de la mama ei de unde se face. Toate cele bune de la finu ! Salutari soimii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 de care vorbesti, de a ta sau de a lui ? io n-am soacra gospo, asa ca nu am de ce vorbi de a mea.........era o gluma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vixer Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 io n-am soacra gospo, asa ca nu am de ce vorbi de a mea.........era o gluma. iara ati mancat seminte de in......pardon scandal hai sa bem sa ne imbatam .... pardon impacam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Ora 19.00. Pe terasa . Alfa Zulu Receptie !! cat ii deschiderea??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 neatza soimii v ati trezit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 neatza soimii v ati trezit? acuma...mo derutat ceasu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Free Wolf Staff Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Lupii va multumesc din suflet pentru amabilitatea de care ati dat dovada raspunzand invitatiei noastre in numar asa de mare,speram ca v-ati simtit macar tot atat de bine ca si noi,si nu uitati ,,motto-ul''de pe cadou,da? Va suntem aproape intotdeauna,prieteni !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Lupii va multumesc din suflet pentru amabilitatea de care ati dat dovada raspunzand invitatiei noastre in numar asa de mare,speram ca v-ati simtit macar tot atat de bine ca si noi,si nu uitati ,,motto-ul''de pe cadou,da? Va suntem aproape intotdeauna,prieteni !!!! FREE WOLF ,va multumim si noi de seara minunata pe care ne-ati oferit-o,o seara de neuitat langa oameni adevarati. Traiasca FRATIA MOTOARELOR, sa va fie voinici ca voi tinerii motociclisti sarbatoriti,felicitari pentru organizarea perfecta si sa ne vedem cat mai des la astfel de evenimente placute. de la SOIMII NEMTENI ;o reverenta pt voi SANATATE CA RESTU' CUMPARAM! : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 M-am simtit extraordinar de bine (spun asta foarte rar). A fost o petrecere reusita, cu prieteni, muzica de calitate, multa veselie , atat formatia cat si dj-ul (cand a intrat dj-ul am avut impresia ca sunt la banchetul de la absolvirea liceului, de acum ...ani , muzica anilor 80-90 a fost super). Dar ce mi-a placut cel mai mult a fost ca a "plutit" prietenia in aer, aia sincera, nu aia fortata, marcata de un zambet ranjit. Si mesajul de pe cadou a fost sincer pentru prietenii nostri Lupi, care trebuie sa stie ca Soimii le vor fi intotdeauana alaturi. FRATIA MOTOARELOR! . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Mitrut te fac la o liniuta??????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 (editat) Mitrut te fac la o liniuta??????????? Fara indoila ca face numa sa vina pastele sa vin aks Editat Martie 26, 2012 de ruffrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Martie 26, 2012 Autor Share Postat Martie 26, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Lupii va multumesc din suflet pentru amabilitatea de care ati dat dovada raspunzand invitatiei noastre in numar asa de mare,speram ca v-ati simtit macar tot atat de bine ca si noi,si nu uitati ,,motto-ul''de pe cadou,da? Va suntem aproape intotdeauna,prieteni !!!! ne-am distrat cum nu se putea mai bine. felicitari vou Lupilor!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Lupii va multumesc din suflet pentru amabilitatea de care ati dat dovada raspunzand invitatiei noastre in numar asa de mare,speram ca v-ati simtit macar tot atat de bine ca si noi,si nu uitati ,,motto-ul''de pe cadou,da? Va suntem aproape intotdeauna,prieteni !!!! ne-am distrat cum nu se putea mai bine. felicitari vou Lupilor!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Mihail da ture cu mobra. Duminica face cinste!! mi-o inghetat OOle. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 mi-o inghetat OOle. no care i verdictu cum ii cu natarau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninjakat Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 no care i verdictu cum ii cu natarau? eu zic ca e suuuper ..stai sa vezi ce ramane dupa ce taie din ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 super manevrabilitate, dar cand dau pe rosu patineaza ambreiajul.trebuie sa desfac sa vad starea discurilor.altfel ma faci!mitrut ,cred ca ma uit in oglinda sa vad pe unde esti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruffrider Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 (editat) super manevrabilitate, dar cand dau pe rosu patineaza ambreiajul.trebuie sa desfac sa vad starea discurilor.altfel ma faci!mitrut ,cred ca ma uit in oglinda sa vad pe unde esti! in your dreams my friend ma vezi tu in oglinzi si in legatura cu patinatul ambreajului am si yo aceiasi problema dar nu pe rosu, se intampla cand skimb prea brusc, dar tot nu te ajuta sa ma faci Editat Martie 27, 2012 de ruffrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Free Wolf Staff Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 dupa cum v-am promis,iata si pozele https://picasaweb.google.com/118403376878054206872 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Martie 27, 2012 Autor Share Postat Martie 27, 2012 dupa cum v-am promis,iata si pozele https://picasaweb.go...376878054206872 multam fain de tot lorel, sa ne vedem cu bine la cat mai multe astfel de ocazii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate