LordRhadoo Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 sambata in bacau:, s-a insurat Boc, si noi motociclistii l-am condus de la biserica la locatia petrecerii Motociclistii : peste 20 si un ATV a inceput lumea sa se adune: apoi a inceput sa ploua asa ca ne-am refugiat sub pod : unii continuau sa mearga pe ploaie : pana a hotarat ca e bine sa viina si el langa ceilalti : poze de grup : si individuale : si cu motoarele: (de vanzare-2000 euro), ploaia s-a mai potolit asa ca am revenit in fata garajelor : Busa e si ea de vanzare continuarea imediat am ajuns la biserica : dupa ... la un suc si o aluna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Octombrie 30, 2006 Autor Share Postat Octombrie 30, 2006 Da unde-i nunta? N-am vazut nici mire, nici mireasa, nici biserica, nici Starea Civila!!! dupa cum ziceam, noi doar am condus lumea de la biserica pana la locatia petreceriii, asta a fost tot. Exista alte poze in care apare si mirele cu mireasa (cand o sa fac rost de ele o sa le pun). Ideea e ca afost un prilej de intalnire moto si a iesit super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Octombrie 30, 2006 Autor Share Postat Octombrie 30, 2006 burnout adinel :sper sa mearga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 fain de tot... casa de piatra!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sihaya Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Super! A fost o seara foarte faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Octombrie 31, 2006 Autor Share Postat Octombrie 31, 2006 Super! A fost o seara foarte faina cine a fost stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Unii n-au iesit chiar asa bine in poze. E de la suc si alune??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Noiembrie 1, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2006 Unii n-au iesit chiar asa bine in poze. E de la suc si alune??? la suc si alune am fost dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gioro_T Postat Noiembrie 1, 2006 Share Postat Noiembrie 1, 2006 Casa de piatra tinerilor ! Da' care-i biserica aia ? Cea de langa pod, se pare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Noiembrie 2, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2006 Casa de piatra tinerilor ! Da' care-i biserica aia ? Cea de langa pod, se pare ... exact, si de acolo s-a mers pana in parcul central unde avea loc petrecerea de nunta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Casa de piatra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 casa de piatra tinerilor casatoriti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 4, 2006 Share Postat Noiembrie 4, 2006 (editat) casa de piatra....asa e frumos...ca intre motoristi Editat Noiembrie 4, 2006 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 Casa de piatra ! Veneam de la Predeal sambata trecuta si m-am intalnit la un popas la vreo 5 km de Bacau cu 2 motociclisti. Am mers cu ei pana la intrarea in Bacau si mi-au zis ca merg la o nunta de motociclisti. As fi participat si eu cu cea mai mare placere, mai ales ca m-as fi intalnit cu prietenul JOker cu tiganga lui italianca (Ducati 750 SS), dar a inceput sa picure si mai aveam destul pana acasa. Din fotografii se pare ca v-ati distrat de minune! Oricum, mie mi-a parut bine de cunostinta. Ne vedem la vara ! Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Noiembrie 7, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2006 Casa de piatra ! Veneam de la Predeal sambata trecuta si m-am intalnit la un popas la vreo 5 km de Bacau cu 2 motociclisti. Am mers cu ei pana la intrarea in Bacau si mi-au zis ca merg la o nunta de motociclisti. As fi participat si eu cu cea mai mare placere, mai ales ca m-as fi intalnit cu prietenul JOker cu tiganga lui italianca (Ducati 750 SS), dar a inceput sa picure si mai aveam destul pana acasa. Din fotografii se pare ca v-ati distrat de minune! Oricum, mie mi-a parut bine de cunostinta. Ne vedem la vara ! Bafta ! Bafta si tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danialexxa hayabusa Postat Noiembrie 7, 2006 Share Postat Noiembrie 7, 2006 Bafta si tie Casa de piatra mirilor !!! si sa-si ia ce motor vor ei de la darul de nunta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Noiembrie 7, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2006 Casa de piatra mirilor !!! si sa-si ia ce motor vor ei de la darul de nunta ! mirele e pe atv-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Noiembrie 8, 2006 Share Postat Noiembrie 8, 2006 Casa de piatra !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 Casa de piatra !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Night Ridder Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 Ma fratilor, adevari-i ca io i-am prins cand veneam de la ura, si au blocat o banda de pe pod. Erau toti opriti, si cred ca deabia se grupasera. Sa vazut misto tare. Nu prea am fost io deacord cu ideea ca au blocat o banda, dar era prea faina privelistea (cu toate moto aliniate pe doua randuri) ca sa te poti supara. Mai tarziu i-am prins la petrom, si nu am putut trece pe langa ei fara sa ma opresc sa dmir motoarele. adevarul e ca tot ce e legat de motoare e super fain. BORN TO RIDE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dubici Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 mireasa e si ea motociclista sau doar mirele?? (evident nuntasii sunt sigur ) in orice caz: Felicitari!! ... desi pe mine ma cam strange inima sa-i felicit - nu sunt adept nunti. fiecare cu alegerea lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Noiembrie 11, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2006 deocamdata doar el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erol.. Postat Noiembrie 14, 2006 Share Postat Noiembrie 14, 2006 frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vali_me Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 Si doar alune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Si doar alune? Dar ce vroiai??? Sa ne puna la baut sa nu mai nimerim motoarele??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate