Zven Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 exista pe undeva un program complet al evenimentului. As vrea sa mergi si eu da daca nu stiu nici cand incepe nici cand se termina ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Octombrie 2, 2012 Autor Share Postat Octombrie 2, 2012 Pe scurt: vineri vor fi inscrieri si antrenamente, iar sambata calificari si curse. In principiu se desfasoara pe parcursul intregilor zile pentru ca sunt mai multe categorii dar probabil cel mai interesant va fi incepand sambata dupa pranz pana seara cand vor fi calificari si curse. Asteptam si noi orarul de la organizatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmleu Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 (editat) Cica se alearga invers rp-+-program---cni-frm-sm-+-jun-5-6.10.2012.pdf Editat Octombrie 3, 2012 de ktmleu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Octombrie 3, 2012 Autor Share Postat Octombrie 3, 2012 baieti, o sa fie panicaaaa: http://www.adiraduta.blogspot.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 3, 2012 Share Postat Octombrie 3, 2012 Mosh, te bagi si de data asta la hobby?Sau ai progresat si acum esti in campionatul national? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Octombrie 3, 2012 Autor Share Postat Octombrie 3, 2012 Sunt indecis, fanele zic sa merg nemijlocit si nu as vrea sa le dezamagesc. Sponsorii nu sunt insa de aceeasi parere. La hobby, bineinteles, imi rezerv din nou ultimul loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmleu Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 o sa fie bataie pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate