cmd Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 rog pe cei care au mers/merg cu/pe aceste modele sa faca o analiza a lor,o analiza "SWOT" puncte forte/slabe ,handling,feedback`ul transmis de motocicleta si ce-mi mai puteti spune... va multumesc Doamne ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 desi imi place mai mult sp, la performanta k5 e mult peste fiind an mai recent. motoare diferite. L4 vs V2. peste 150cai vs 135........ eu as miza pe vtr. pare mai rafinata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8J-tHocwclk daca te intereseaza doar rc51 asculta doar ce zice despre ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 La VTR mi-a placut mult cuplu din ture joase si senzatia aia de putere bruta. In schimb vibratiile nu-s tocmai pe placul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 9, 2012 Autor Share Postat Martie 9, 2012 multumesc,se poate inchide,am facut alegerea deja in favoarea k5`ului-1000! rog un moderator sa inchida topicul, multumesc motociclism.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Becheru_Cristian Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 (editat) Si eu tot un K5 iti recomand, asa mai era cineva care spunea ca din punct de vedere al durabilitatii, performantelor, si mai multe aspecte Ducati a fost si va ramane mereu motocicleta care este mereu mai sus fata de o japoneza sau orice altceva, ca o paranteza probabil cel care a spus asta a spus un adevar. Editat Martie 10, 2012 de Becheru_Cristian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 Si eu tot un K5 iti recomand, asa mai era cineva care spunea ca din punct de vedere al durabilitatii, performantelor, si mai multe aspecte Ducati a fost si va ramane mereu motocicleta care este mereu mai sus fata de o japoneza sau orice altceva, ca o paranteza probabil cel care a spus asta a spus un adevar. nu e adevarat asta. cred ca totul consta in cat de bine a fost intretinuta si exploatata anterior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 10, 2012 Autor Share Postat Martie 10, 2012 aveti dreptate,mersi mult baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Martie 12, 2012 Share Postat Martie 12, 2012 Deci ramai tot pe gixxer?bravo felicitari.asteptam poze si...imprsii:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 12, 2012 Autor Share Postat Martie 12, 2012 sam,vezi ca sunt in topicul gsx-r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tt mann Postat Martie 17, 2012 Share Postat Martie 17, 2012 salut. eu as fi ales sp. am mers mult pe ele si pe gixer. suzi e de schimbat la 2 ani sp la 7-8 daca nu mai mult. categoric nu exista comparatie suzuki e un foc care arde repede cu intensitate mare ))) iar daca dai jos carenele de la sp vei vedea pe motor cine si-a pus amprenta nu colante ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 17, 2012 Autor Share Postat Martie 17, 2012 (editat) ai dreptate :)acum am ales k5`ul ,este ceea ce mi-am dorit Editat Martie 17, 2012 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
servant.1980 Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 salut. eu as fi ales sp. am mers mult pe ele si pe gixer. suzi e de schimbat la 2 ani sp la 7-8 daca nu mai mult. categoric nu exista comparatie suzuki e un foc care arde repede cu intensitate mare ))) iar daca dai jos carenele de la sp vei vedea pe motor cine si-a pus amprenta nu colante ))) HRC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 29, 2012 Autor Share Postat Aprilie 29, 2012 e... poate cu timpu` o sa ajuns si eu posesor de vtr`sp1,pana atunci ma bucur de k5 ,are o ciclistica grozava!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate