Sari la conținut

brembo

Super Membru
  • Număr conținut

    595
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de brembo

  1. Da man, imi trebuie un Certificate of Conformity aka "COC". Vreau sa inmatriculez motorul in .it
  2. Salut, Are cineva un r1 2007 cumparat de nou din Romania? Astept un PM! Mersi
  3. Multumesc! Lasand gluma la o parte, ceea ce vroiam sa zic este ca d211 (de exemplu) nu sunt facute pentru ploaie. Jagi imi explica cum e cu soft,mediu,hard (stiam de ele), dar asta se aplica la asfaltul uscat. Pur si simplu banda de rulare nu este gandita sa "scuipe" apa de pe linia de contact. Practic tot timpul stai pe o pelicula de apa. Gumele de apa (de viteza) tre sa arate cam asa: http://www.600rr.net/vb/showthread.php?t=78348 Gumele stradale care de obicei sunt bune si de mers pe ploaie au canalele gandite pentru situatia asta. Acum am si eu gume stradale pe a mea pentru ca o folosesc zilnic. Din cate am citit pe aici esti pasionat de moto si ai lucrat mult la Ducati-ul tau ceea ce ar trebui sa insemne ca ai citit cate ceva despre domeniul asta. Am sarit de fund in sus pentru ca mi s-a parut un risc prea mare si inutil experienta ta. Ceva de genul - hai sa dau discurile de frana cu spray de vaselina si dup-aia sa fac o coborare pe serpentine...sa vedem ce se intampla. In rest...fiecare face ceea ce vrea PS: Oare cati merg pe strada cu compozitie soft avand in vedere ca un set te duce spre 400 euro si te tine sub 5000km?
  4. Duminica dimineata...dacă e cald afară 0:); nu-mi plac riscurile. Nu am depăşit niciodată viteza legală! Sunt motociclistul model!
  5. ziceam apropo de baiatul care a mers vitejeste pe ploaie cu d211
  6. d211-le e o guma extrema. extrem de buna cand e calda, extrem de alunecoasa cand nu
  7. Nu stiu de ce....dar eram sigur ca asa se intamplase....
  8. Nici tarile "civilizate" nu mai sunt ce au fost... Aici in .it un coleg si-a facut revizia la masina la reprezentanta OPEL si a platit in consecinta 280 iepuroi, dupa care motorul incepuse sa mearga cam "ciudat". S-a uitat pe joja de ulei si era dublu peste maxim, iar filtrul de polen avea frunzele de anul trecut pe el ). Eu zic ca asta e tzeapa cum trebuie de unde putea sa phute si motorul...gume cu 3 sapt mai vechi e "parfum". A nu se intelege ca mi se pare normal, dar se intampla....Eu as fi incercat in primul rand sa schimb gumele. Pe forum nu ti le schimba nimeni niciodata. Sper ca in .de se mai face treaba ca la carte....dar....Romania nu o sa fie niciodata Germania Asa ca nu mai dati exemple de afara ca nu intotdeauna sunt ceea ce trebuie. PS: Noi latinii avem asta in sange....hai sa te intreb ceva: daca prin absurd vroiai DOT 2012 si venea DOT 2013...mai faceai reclamatie ca nu ti-a adus ce vroiai? ))
  9. Da, mai am R1-ul. L-am adus dupa mine. D-abia i-am facut schimburile de lichide.
  10. Mda...pe mine nu prea m-a interesat viteza, mai ales ca de la 200+ e de preferat sa te uiti le ce ai in fata Am facut si eu odata 299+ pe bord. Nu mai conteaza exact cat era. Ce vroiam sa zic legat de resoft este ca mai importanta mi se pare repriza de la 200 in sus.
  11. Cel mai important e cat de repede ajunge acolo....Asta e adevaratul plus!
  12. ruog neste moderatori sa mai corecteze din cand in cand post-urile....ieu scriu corect da' pe ecran apare alceva...
  13. Exact! Nu conteaza neaparat marca uleiului, doar sa nu fie contrafacut! In rest, ceea ce zice producatorul e mai mult decat suficient. "testele" cu frecarile de pe youtube sunt frectii galerice. Am citit la un mom dat un articol de 20 de pagini scris de un tatic in uleiuri in care spargea moleculele in 14 si la final rezultatul era cam acelasi. Singurul lucru cu adevarat "+" e dublu ester sau triplu ester, tehnologia este insa destul de scumpa si de aici si pretul mare. Nici eu nu intelegeam cum acelasi ulei in Romania era mai ieftin decat cel de pe ebay. In masina am bagat Bardahl 10w60 si era mai ieftin pe okazii fata de ebay in italia langa fabrica....ciudat,nu?
  14. gasesti pe net informatii detaliate
  15. Sa vezi atunci motoare prajite din tuning cu smartphonu' =)) Auto-Blipper-ul este fara doar si poate un mare plus. Mie imi plac lucrurile mai hardcore...d-aia a fost sa fie r1 (cu acceleratii brutale si frane de motor la fel) Urmatoarea va fi probabil b-king sau zx10r 2011+ Pentru naveta acasa-munca urmeaza un "potent" madison de 125
  16. Nu stiu de unde atata placere in a "scoate" frana de motor....ai totusi un motor de 1000 si frana de motor e un "gadget" foarte util. Ca doar nu stai tot timpul pe circuit sau pe serpentine. Cei cu 600 plang dupa o frana de motor "sanatoasa"...
  17. Pai ce draq...vrei sa ma aduci in structura martensitica?!
  18. ma faci sa ma simt prost...chiar trebuia sa aduci aminte de tribologie?! sunt materii pe care inca incerc sa le uit ca sa nu mi se faca pielea de gaina....ce mai urmeaza? sa-mi aduci aminte de matematici speciale?! brrrrr zii doar ca alea de race se glazureaza la mersul in oras alea "uzuale" merg bine in oras si pt fast street alea de touring se fac varza pe circuit cum s-a zis si mai sus, depinde cel mai mult ce vrei sa faci eu ele, toate marcile au si modele de touring si de race. mai puneti in balanta si pretul (mai ales ca la 6 pistonase pe etrier setul de placute costa ceva mai mult). E greu sa gasesti mixul potrivit =))
×
×
  • Creează nouă...