xmarius Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 E cineva din zona Dristor sau apropiere dispus sa imprumute un redresor de baterie ? Sau sa imi tina bateria la el la redresor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Nu ai un incarcator de laptop? O poti incarca cu orice scoate > 16V, da nu mai mult de 21V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Merge asa? Al meu scoate 19.5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MYMOTO Vitan Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 (editat) E cineva din zona Dristor sau apropiere dispus sa imprumute un redresor de baterie ? Sau sa imi tina bateria la el la redresor ? Salutare, Ca in fiecare primavara, majoritatea firmelor vin cu oferte foarte bune de acumulatori moto. Si noi o sa o facem atat pentru gama de to TOPLITE YUASA cat si pentru gama de buget KYOTO. Pana atunci insa... ce-ar fi sa economisesti 100% din costul unei baterii noi si sa resuscitezi bateria pe care o ai? TOATA LUNA MARTIE TE ASTEPTAM IN RETEAUA MYMOTO CU ACUMULATORUL SI-TI FACEM RESUSCITARE SI INCARCARE GRATUITA!!! Daca operatiunea nu reuseste, iti facem o super-oferta la un acumulator nou. Folosim OPTIMATE - http://www.tecmate-i.../u_optimate.php - cele mai bune testere si recuperatoare de baterii. Echipa Mymoto Editat Martie 9, 2012 de MYMOTO Vitan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xmarius Postat Martie 9, 2012 Autor Share Postat Martie 9, 2012 Salutare, Ca in fiecare primavara, majoritatea firmelor vin cu oferte foarte bune de acumulatori moto. Si noi o sa o facem atat pentru gama de to TOPLITE YUASA cat si pentru gama de buget KYOTO. Pana atunci insa... ce-ar fi sa economisesti 100% din costul unei baterii noi si sa resuscitezi bateria pe care o ai? TOATA LUNA MARTIE TE ASTEPTAM IN RETEAUA MYMOTO CU ACUMULATORUL SI-TI FACEM RESUSCITARE SI INCARCARE GRATUITA!!! Daca operatiunea nu reuseste, iti facem o super-oferta la un acumulator nou. Folosim OPTIMATE - http://www.tecmate-i.../u_optimate.php - cele mai bune testere si recuperatoare de baterii. Echipa Mymoto Unde sa vin ? In targul Autovit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MYMOTO Vitan Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Unde sa vin ? In targul Autovit ? Da, magazinul nostru din Autovit cred ca este cel mai aproape de tine... Cum intri in Autovit, intrebi orice agent de paza de magazinul moto, si te v-a indruma catre noi. Daca nu te descurci cand ajungi aici, suna-ma. Magazinul nostru se afla situat la inceputul aleei cu telefoane, stand 027. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doccri Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 La Kaufland 30 lei. La alte mag. Max 50 lei!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Merge asa? Al meu scoate 19.5. Merge merge, pe testate. Cand il pui in sarcina, adica sa chiar incarce, scade tensiunea la bornele bateriei la 10V sau cat de descarcata e, apoi urca incet. Cand ajunge la 13.8, il decuplezi si pui bateria pe mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 (editat) @xmarius ti-o tin eu la redresor , sunt aproape de Dristor, la Titan(metrou). Editat Martie 9, 2012 de pstefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 La Kaufland 30 lei. La alte mag. Max 50 lei!!! 30 de lei la Kaufland? Unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MYMOTO Vitan Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 @xmarius bateria a fost desulfatata, rezultatul testului fiind 100% functionala. Cand ai timp, poti sa treci pe la magazin sa o ridici. Program magazin: L-V: 10.00-18.0 S: 09.0-13.00 D: INCHIS Cu stima, Echipa Mymoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 Nu ai un incarcator de laptop? O poti incarca cu orice scoate > 16V, da nu mai mult de 21V lol, ce? sa o incarci cu incarcator de laptop? se poate asa ceva? pai unde pana corbului bagi incarcatorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate