gianni_83 Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Salut,am nevoie de pareri,am gasit o pereche de gume bune la pret decent pe 190/55,mobra mea in carte are pe 50,ce diferente exista in manevrabilitate,etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 va intra (si va sta mai bine) pe curbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdis Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 va intra (si va sta mai bine) pe curbe. exact, dar in acelasi timp va arata si viteza un pic eronat, iti va afisa mai putin decat realul, in parte parte se va compensa cu eroarea de viteza a bordului, deci va fi ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 daca ai nevoie de rar nu vei trece decat cu "atentie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 situatie identica cu a mea !! chiar voiam sa intreb cunoscatorii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 daca ai nevoie de rar nu vei trece decat cu "atentie" nu este nevoie de atentie..se va trece noua dimensiune la 'alte modificari' daca bine imi aduc aminte.cel putin asa a fost la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MYMOTO Vitan Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 Salut,am nevoie de pareri,am gasit o pereche de gume bune la pret decent pe 190/55,mobra mea in carte are pe 50,ce diferente exista in manevrabilitate,etc? Salut, A doua cifra reprezinta inaltimea anvelopei procentuala din latime, respectiv 50 sau 55% din latime. In acest caz, anvelopa standard are inaltime 9.5 cm, pe cand cea de 55 are 10.45 cm . Ca si manevrabilitate nu v-a fi foarte sesizabila, atat ca nu vei mai avea afisata viteza reala, plus ca te poate respinge la RAR cand vei face ITP-ul. Sunt foarte multi cei care si-au pus alte anvelope decat cele standard , ca atare decizia iti apartine. Cu stima, Echipa Mymoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gianni_83 Postat Martie 10, 2012 Autor Share Postat Martie 10, 2012 deci voi avea o viteza reala mai mare decat cea care o aveam pana acum cu guma pe 50,dar tinant cont ca viteza reala e mereu mai mica decat cea indicata in bord la orice autovehicul,nu imi va indica bordul o viteza mai exacta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 viteza exacta o poti vedea pe gps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 Da, viteza reala se va apropia o idee de cea indicata pe bord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate