bandit 600 Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 http://www.harley-davidson-bucuresti.ro/latest-news/91-it-starts-with-a-test-ride Dati click si incercati (si) ceva nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chicoladron Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 oare eu ca incepator as putea sa fac drive test?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falloutadress Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Eu am carnetul luat anul trecut, m-am inscris pentru Iron 883 si am fost acceptat. Banuiesc ca e mai important daca tu crezi ca poti sa o controlezi. Ce motociclete ai condus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 As avea o intrebare pentru cei care au mai participat la astfel de evenimente ,si anume : se plateste ceva? ei spun ca-i moca,dar ma gandesc ca trebuie platita macar benzina. Sa ma corecteze cineva daca gresesc.Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_vt Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 (editat) As avea o intrebare pentru cei care au mai participat la astfel de evenimente ,si anume : se plateste ceva? ei spun ca-i moca,dar ma gandesc ca trebuie platita macar benzina. Sa ma corecteze cineva daca gresesc.Mersi! Da cat crezi ca te plimbi!? Maxim 5 minute si altu la rand. Iar pt 5 minute cat sa-ti ceara?5 lei? Hai cu vara! Editat Martie 9, 2012 de cip_vt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 totusi..5 minute moca sau contra cost? hai sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chicoladron Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Eu am carnetul luat anul trecut, m-am inscris pentru Iron 883 si am fost acceptat. Banuiesc ca e mai important daca tu crezi ca poti sa o controlezi. Ce motociclete ai condus? nu am experienta..am condus doar vreo 100 de km sezonu trecut pt ca am luato in toamna..nu mi s a parut greu cat am controlat acceleratia..nu am fost brutal..nu am facut nici o miscare brusca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_vt Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Cata benzina poti consuma in 5 minute(chiar daca te chinui).E totusi o firma care se respecta.Nu cred ca o sa te puna sa platesti drive-testul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chicoladron Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 un cbr 600 f sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator EduardS Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 As avea o intrebare pentru cei care au mai participat la astfel de evenimente ,si anume : se plateste ceva? ei spun ca-i moca,dar ma gandesc ca trebuie platita macar benzina. Sa ma corecteze cineva daca gresesc.Mersi! Acum ceva timp (ani) a fost drive-test KTM la Real Timisoara in parcare.....M-am dat pe fiecare motor in parte cam aproximativ 2-3 ture ,dupa care am predat stafeta....Apropo ,pe vremea aia nu posedam permis deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Martie 9, 2012 Share Postat Martie 9, 2012 Bun.Mersi pentru raspunsuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 nu se plateste nimic,tura in bucuresti este harley-dn1-intoarcere sub pod la aeroport otopeni semnezi ca sti la ce riscuri te expui ca motociclist in trafic permisul este obligatotiu se iese in coloana cu personal de la ei in fata si spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate