Sari la conținut

Falloutadress

Membru
  • Număr conținut

    82
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Falloutadress

  1. Nu stiu care sunt preturile, dar am vazut o serie de video-uri de la Masina Potrivita care iti ofera servicii de verificare/cautare masina.
  2. +1 pentru Rev'it. Eu am geaca + pantaloni Sand 2 si isi fac treaba in toate anotimpurile. Cizme eu am Forma Cape Horn; sunt multumit de ele si au un pret bun.
  3. A facut Jay Leno o prezentare cu ele aici - Recunosc ca imi cam fac cu ochiul si mie.
  4. Felicitari! Multi kilometri inainte!
  5. Falloutadress

    B65SVI

    Sper ca rider-ul va fi bine... Off-topic: Mi se pare mie sau impactul a fost atat de puternic incat i-a intrat numarul sub sa?
  6. Multa bafta Goul! Am dat follow la topic! Astept cu nerabdare update-uri!
  7. Eu am inceput pe un Aprilia Pegaso Strada 660 care are acelasi motor ca Yamaha XT 660X. Pe mine nu ma deranjeaza vibratiile la drum lung; banuiesc ca e o chestiune de preferinta Sugestia mea este in primul rand sa nu te grabesti. Ia-ti carnetul, si apoi testeaza cateva motociclete ca sa vezi ce iti place/nu iti place.
  8. Arata genial, dar nici eu nu imi dau seama cum stai sau cum vezi peste rezervor.
  9. Foarte frumos! Abia astept sa iti citesc aventurile : ) Multa bafta!
  10. Buna tuturor, De cateva saptamani sunt fericitul posesor al unei Aprilia Pegaso Strada din 2005. Am atasat cateva poze, pentru ca sunt mandru de ea Insa astazi nu a vrut sa porneasca (am fost plecat din tara timp de 3 saptamani si nu a fost pornita in acest timp) si eu banuiesc sa fie de vina bateria (in bord imi apare ca voltaj 9.3-9.7V in loc de 12-14V ca inainte). As avea 2-3 intrebari daca ma puteti ajuta: - Este normal ca dupa 3-4 saptamani de neutilizare sa moara bateria (bateria a fost schimbata anul trecut in iulie, este Yuasa dar nu stiu exact ce model)? Exista vreo defectiune ce ar putea cauza descarcarea ei in scurt timp? - Ce ar trebui sa fac acum? Trebuie sa schimb bateria sau pot sa o incarc in vreun fel? Imi cer scuze de intrebarile de incepator, va raman indatorat daca m-ati ajuta. Multumesc, Madalin
  11. Eu am carnetul luat anul trecut, m-am inscris pentru Iron 883 si am fost acceptat. Banuiesc ca e mai important daca tu crezi ca poti sa o controlezi. Ce motociclete ai condus?
  12. De acord cu tine, de cele mai multe ori nu suntem luati in considerare ca participanti in trafic. Nu stiu care este situatia in Grecia, dar plecam de la premisa ca sunt respectati, aproape cu teama. Ceea ce in mare este un lucru foarte bun. Ideal ar fi sa fie doar respectati si atat. Intrebarea mea este, cum de au ajuns cei din Grecia la nivelul acesta de respect? Sau mai degraba ce avem noi de facut? Sa nu intelegi ca nu sunt de acord cu tine, doar ca ma intreb ce e de facut? Eu unul sunt deschis la orice propunere.
×
×
  • Creează nouă...