axi Postat Martie 10, 2012 Share Postat Martie 10, 2012 Scoala de soferi Autostart a inceput scolarizarea pentru optinerea categoriei A, A1(moticiclete).Ea consta in scolarizarea teoretica, intocmirea dosarului si poligon,pregatirea pentru proba practica la examen. cei doritori si interesati ma pot contacta pentru detalii si nu numai..telefonul meu: 0765683835 si id mess: marius_motocross89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lht 27 Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Salut Marius.Daca vre-un elev de-al tau vrea un motor de incepatori f usor de condus si bine intretinut , il vand eu pe al meu.E postat aici pe forum: kawasaki gpz 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 21, 2012 Autor Share Postat Martie 21, 2012 (editat) Salut Marius.Daca vre-un elev de-al tau vrea un motor de incepatori f usor de condus si bine intretinut , il vand eu pe al meu.E postat aici pe forum: kawasaki gpz 500 bine, daca aud promit ca o sa te pun in tema.asfalt uscat tuturor;) PS:oficial si pentru alti doritori: pentru intocmirea dosarului este nevoie de a va prezenta la sediul scolii de sofer , aflat in cetate, in spatele primei farmacii de pe bulevard(50m de la andrada)., acolo o doamna v-a va lua actele in evidenta, va intocmii fisa de scolarizare si cea pentru analize, se va achita o suma pentru preg.teoretica,iar in prealabil cu Fisa medicala vei merge la terra aster langa spital et I, iar acolo vei sustine si ex psihologic. dupa urmeaza taxa timbru 2 lei, taxa cazier(la trezonerie langa hotel park) de 10 lei, cu timbru si cu chitanta la politie pentru cazier., la cec taxa permis 62 lei, si la impozite 18 lei. cam atat. pretul scolarizarii este discutabil.pret plecare 500 ron, motocicleta yamaha tdr 125 2002. multumesc Editat Martie 21, 2012 de axi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Aprilie 21, 2012 Autor Share Postat Aprilie 21, 2012 Salut Marius.Daca vre-un elev de-al tau vrea un motor de incepatori f usor de condus si bine intretinut , il vand eu pe al meu.E postat aici pe forum: kawasaki gpz 500 lasa-mi nr tau de telefon ca am 2 posibili clienti;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Mai 3, 2012 Share Postat Mai 3, 2012 lasa-mi nr tau de telefon ca am 2 posibili clienti;) Tibi.....pe Andrei cand il inveti????Hai si ia-l la scoala ca m-am saturat sa imi tot ia la proba motoarele din curte!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyalba Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Dupa o perioada de absente m am intors in domneiu reparatii,vopsire carene moto,scutere modificari aspect moto rel la tel : 0740894506 sau 0742511499 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furtuna dragos Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 cat vrei pe un airbrush ca pe r1 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyalba Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Am lucrat cativa ani buni in domeniu si niciodata nu am zis un pret pana nu am vazut exact ce motor sau ce carene ce stare pretul se discuta la fata locului nu pe net sau la telefon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey46 Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 salut ,vopsesti si electrostatic ?ms stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyalba Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 Electrostatic nu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey46 Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 Electrostatic nu .... OK iti multumesc Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyalba Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 Transport cu camioneta cu prelata de 3,5 T de la motociclete ,mobila ,fete...))) orice pt contact: 0742511499 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Cine doreste motocicleta din Germania,eventual zona Stuttgartului sau imprejurimi,pot aduce 2 bucati,transportul 100 Eur.Zilele acestea plec,revin in martie la jumatatea lunii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebaa Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Pe ce site imi recomanzi sa caut motociclete in Germania? (al tau nu merge)Doar pe mobile sau exista ceva mai specializat?In trasportul acela la 100 de euro despre care vorbesti pe forum, le livrezi in Alba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 De obicei toti cauta pe mobile,sint si alte site-uri dar daca nu stii un pic de germana nu te avantajeaza.Pe site-ul meu nu am avut motoare sau alte link-uri,doar cele ce le-am avut eu.Le pot aduce in Alba sau imprejurimi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Marea problema..... Lipsa masiniilor de echilibrat pt roti moto in Alba! Dupa multe discutii l-am convins pe sefu sa rezolve problema!... si acum avem accesoriu' pt echilibrat orice roata de motocicleta sau scuter! Pt detalii 0740811517 ionel(eu) sau la punctul de lucru a vulcanizari Giro (de la Kaufland spre micesti) Salutare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Si ca o curiozitate , ce preturi ati pus la un echilibrat ? Asta sa ne putem face o parere despre preturile din orasele noastre . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 20 lei si cei ce au card de fidelitate cu 5lei mai ieftin orice operatiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Martie 23, 2013 Autor Share Postat Martie 23, 2013 tibii ada motor la husqy meu si te promovez:P te caut maine dupa program sa povestim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick 85 Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Ti-am trimis PM in legatura cu transportul. Astept raspuns. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shaman76 Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 salutare la toata lumea! Imi poate recomanda cineva un service moto in Alba, sau in apropiere de Blaj, am o problema cu motocicleta si nu ii dau de cap pe plan local. va rog, o adresa si un numar de telefon, daca se poate. merci anticipat! asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mecano 89 Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 salut.ce probleme ai mai exact?k te-as putea ajuta io:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shaman76 Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 merci de ajutor!!! baieti saritori, uniti, gata oricind sa te ajute. tineti-o tot asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZakoJR Postat Septembrie 4, 2019 Share Postat Septembrie 4, 2019 Salut,as vrea sa fac scoala de motocilete si as vrea sa vb cu cineva care ofera serviciile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate