ridenotdie Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 (editat) Rocker's Garnic 2012 va reuni la Garnic (Caransebes) bikerii satui de iarna. Locatia e superba, drumul e si prin padure iar trupele una si una. Editat Martie 29, 2012 de ridenotdie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhapsody Postat Martie 29, 2012 Share Postat Martie 29, 2012 Caransebes e la 150 km de Garnic. Cea mai apropiata localitate de Garnic e Moldova Noua, daca veniti pe Clisura Dunarii. Sa speram ca va fi vremea buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridenotdie Postat Martie 30, 2012 Autor Share Postat Martie 30, 2012 Caransebes e la 150 km de Garnic. Cea mai apropiata localitate de Garnic e Moldova Noua, daca veniti pe Clisura Dunarii. Sa speram ca va fi vremea buna. e fain prin padure , am fost cu un cbr , dar cu enduro sau touring nu e problema, soare sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker'sChallenge Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mojo81jojo Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Salut, Cine stie pe unde e mai bun drumu de la Timisoara spre Garnic, si care e ruta cea mai buna de urmat??? Merci!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker'sChallenge Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaibugi Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Vad ca nu se inghesuie lumea pe topicul asta. io as venii dar nu stiu cum se urca cu vitezana ptr ca nu am mai fost. si ce modalitate de cazare este : cort sau camera la cabana,eventual un pretz. a mai intrebat cineva mai sus de drum si nu a primit raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balumotociclistu Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Vezi ca a mai fost un topic ceva mai inainte unde s-au scris mai multe.Si daca vrei sa visezi frumos vino la Girnic ,si nu o sa regreti.Cine a mai fost a devenit abonat permanentAproppo domnul Bubache anul trecut am dormit la Pescari anul asta unde se poate dormi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker'sChallenge Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Vad ca nu se inghesuie lumea pe topicul asta. io as venii dar nu stiu cum se urca cu vitezana ptr ca nu am mai fost. si ce modalitate de cazare este : cort sau camera la cabana,eventual un pretz. a mai intrebat cineva mai sus de drum si nu a primit raspuns. Cazare la cort gratis, la sateni contra cost ( 30-50 Ron/pers fara/cu masa ). Pana la Moldova Noua drumul este ok. Din Moldova Noua la Garnic (13km), necesita putina atenție. Intrarea la festival e gratuită! Vezi ca a mai fost un topic ceva mai inainte unde s-au scris mai multe.Si daca vrei sa visezi frumos vino la Girnic ,si nu o sa regreti.Cine a mai fost a devenit abonat permanentAproppo domnul Bubache anul trecut am dormit la Pescari anul asta unde se poate dormi? Salutare!!!! Pai voi sunteți deja " de-ai casei"!! Cunoasteti toate "secretele"! Pentru cazare sunati la dl. Primar Tismanariu Nicolae. Contact pe site-ul primăriei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaibugi Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Ok mersi de raspuns @bubache, 90% prezent sper sa mai aduc cu mine cativa si binenteles sa fie si vremea alaturi de mine . Salutare si sa ne vedem cu bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balumotociclistu Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 Daca da caldura dupa ploaia asta la Girnic va fi un colt de rai.Abia astept sa ajung acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_daniell Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 Am auzit numai de bine referitor la intrunirea asta, tare as vrea sa vin si eu cu nevasta, poate mai strang 1,2 prieteni dar pana atunci sa rezolv cu munca. Imi place asta cu intrarea gratis. Poate adera la idee si ceilalti organizatori de intruniri. Vreme buna si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker'sChallenge Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Detalii aici Garnic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate