--=HD=-- Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 poate nu ploua ca anul trecut Din pacate... prognoza meteo nu arata prea bine. Dar cred ca vremea conteaza mai putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Nu conteaza cum va fi vremea,petrecerea se tine inauntru si in curte,care la randul ei,este acoperita Vi calare pe noua achizitie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Din pacate... prognoza meteo nu arata prea bine. Dar cred ca vremea conteaza mai putin. din fericire, se anunta vreme frumoasa pentru sambata http://www.wunderground.com/global/stations/15420.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harley_miro Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 (editat) DRACULAS MC CONSTANTA prezent ABSOLUT la eveniment ! RESPECT ! RESPECT Onoram prezenta! Cre'ca o sculati si mortii din cimitir (ca tot e vis-a-vis) cu tobele goale de harlane si rock la maxim Cei de vis a vis sunt vecini ideali, noi nu-i deranjam, si vice-versa Editat Aprilie 4, 2012 de harley_miro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 (editat) Aseara eu si prietena ne-am intalnit cu un membru Draculas (eram prin Sebastian/13 Septembrie) calare pe o frumusete de HD '03 si ne-a zis de party. Asa ca venim si noi, fara cal, ca ne e sete Editat Aprilie 4, 2012 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 sa fie de la bautura ceata ?!? stai linistita, te va duce harleyul de unul singur; cu sau fara GPS, daca nu te descurci, pui mana pe tel. si suni un prieten * ce bautura, bey? ...a inceput party-ul deja? hm, cred ca ceata ta e si mai mare. zice acolo pe afis: 7.04? zice! asa ca nu ma face mahmura inainte de termen. ca nici dupa nu cred ca m-ai vazut vreodata cu "ceata" de la bautura, ca sa fim cat mai exacti, unde ai vazut tu femeie sa se orienteze perfect in spatiu, cu sau fara harta? sun un priente, ca asta-i varianta mea preferata Din pacate... prognoza meteo nu arata prea bine. Dar cred ca vremea conteaza mai putin. * alooo, tu pe ce prognoza te uitasi?... hai ca mai e umpic. si uite ce soare e afara! eu am luat geaca aia groasa, textila, azi si nu mai pot de cald! deci sambata vin imbracata ...subtire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightster Postat Aprilie 4, 2012 Autor Share Postat Aprilie 4, 2012 Am vorbit eu si nu o sa ploua, asa ca stati linistiti a fost alarma falsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Aseara eu si prietena ne-am intalnit cu un membru Draculas (eram prin Sebastian/13 Septembrie) calare pe o frumusete de HD '03 si ne-a zis de party. Asa ca venim si noi, fara cal, ca ne e sete e renumit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harley_miro Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 (editat) Let's get this party started Editat Aprilie 5, 2012 de harley_miro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightster Postat Aprilie 5, 2012 Autor Share Postat Aprilie 5, 2012 (editat) Let's get this party started Ce or zice vecinii daca ne apucam de d-astea?? Editat Aprilie 5, 2012 de nightster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICE3ERG Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 inca o data, ca sa fie treburile clare, cel mai simplu se ajunge asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harley_miro Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Let's get this party started Ce or zice vecinii daca ne apucam de d-astea?? LOL ... le dam cu fumu'n nas un burnout insotit cu flacari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightster Postat Aprilie 6, 2012 Autor Share Postat Aprilie 6, 2012 LOL ... le dam cu fumu'n nas un burnout insotit cu flacari CLAR! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Un nou sezon, o noua casa pentru bikeri: CLUB HOUSE DRACULAS MC. Sambata 7 Aprilie te asteptam la petrecerea de inaugurare cu berea la rece si gratarele incinse in Strada Ion Tuculescu Nr. 10, Zona Baba Novac. fain daca ies la balcon va vad sa inteleg ca e intalnire de motoare d'alea sclipicioase si frumoase ca in "renegatul" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightster Postat Aprilie 6, 2012 Autor Share Postat Aprilie 6, 2012 fain daca ies la balcon va vad sa inteleg ca e intalnire de motoare d'alea sclipicioase si frumoase ca in "renegatul" ? La tine e mai simplu Te uiti pe balcon si daca iti place ce vezi cobori la o bere si o ceafa la gratar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 La tine e mai simplu Te uiti pe balcon si daca iti place ce vezi cobori la o bere si o ceafa la gratar el trebuie sa plece cu jumatate de ora inainte, sa aiba timp sa ajunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 deci sa inteleg ca e inalnire de orice are 2 roti sau " rockereala "? respect PS orice = vitezane, turere, enduroaice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 (editat) fain daca ies la balcon va vad sa inteleg ca e intalnire de motoare d'alea sclipicioase si frumoase ca in "renegatul" ? * da! in sfarsit o sa vezi si tu motoare mai frumoase ca al meu, foxule vezi ca eu nu stiu zona, te sun daca ma ratacesc Editat Aprilie 7, 2012 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightster Postat Aprilie 7, 2012 Autor Share Postat Aprilie 7, 2012 deci sa inteleg ca e inalnire de orice are 2 roti sau " rockereala "? respect PS orice = vitezane, turere, enduroaice Foxbat raspunsul este DA Beers, Bikes & Rock'n'Roll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 * da! in sfarsit o sa vezi si tu motoare mai frumoase ca al meu, foxule vezi ca eu nu stiu zona, te sun daca ma ratacesc mai cria ai uitat ca eu sunt din clasa" japoneze" ? ma rog,. la limita si cu alta toba , 800 GS ( ca aia stock era "electrica")? frumoase foc astea nichelate, ce sa fac daca eu ca si inginer n-am inteles nimic din ele ? imi pun lumea in cap daca zic ceva. singurul " cazan" la care am inteles cate ceva si pe care odata poate ajuns sa l am e intruderul de 1800. la restul inca ma uit si incerc sa pricep cum se folosesc. ca recunosc, frumoase si ciudate's . hai ca suntm offtopic. daac nu da cu ploaie poate mi scot si eu vara-ul sa dea cu nasul de soare ca i proapat incaltat. cand e "inceperea" ? Foxbat raspunsul este DA Beers, Bikes & Rock'n'Roll aha, totul e clar deci , cazane frumoase si rock ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 mai cria ... deci , cazane frumoase si rock ? * bre, daca le mai zici cazane, imi sare supapa! ...eu nu ma leg de japo ca-i plin de plastice (fibra de sticla, whatever!), iar tu stii ca eu, de fapt, le iubesc pe toate, mai ales p-alea care cantaresc greu hai ca bem o bere si-ti mai povestesc de ce n-ai inteles tu pana acum diferenta intre un japonez, un american, un nemat, un italian si un rus. desi precis ai auzit si tu destule bancuri cand erai mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 (editat) * bre, daca le mai zici cazane, imi sare supapa! ...eu nu ma leg de japo ca-i plin de plastice (fibra de sticla, whatever!), iar tu stii ca eu, de fapt, le iubesc pe toate, mai ales p-alea care cantaresc greu hai ca bem o bere si-ti mai povestesc de ce n-ai inteles tu pana acum diferenta intre un japonez, un american, un nemat, un italian si un rus. desi precis ai auzit si tu destule bancuri cand erai mic toate sunt faine, unele s frumoase, alte sunt utile, altele sunt de suflet, altele de asfalt .etc distractie faina si la cati mai multe zile frumoase de plimbare tuturor Editat Aprilie 7, 2012 de foxbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nightster Postat Aprilie 8, 2012 Autor Share Postat Aprilie 8, 2012 Multumim tutror pentru participare! Speram ca a fost o petrecere pe gustul vostru si va mai asteptam. Sa aveti un sezon cat mai frumos! DRACULAS MC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 * fain! fain! ...si am mancat cea mai buna ceafa de porc de ...multa vreme incoace! complimente bucatarului de la gratar si felicitari ptr. petrecere, noua casa, noii prieteni si noile motoare! un sezon maxim pentru toata lumea! P.S. hai ca vin acuma sa-mi iau motorul. faceti si voi o cafea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 cateva impresii: *foarte frumoasa petrecerea; erau cateva harley-uri expuse in fata clubului-foarte frumoase ! *excelenta organizare - am avut loc de parcare, am lasat peste noapte motorul, ridicat a doua zi fara probleme *locul - de vis... iar oamenii, deosebiti ! cinste lor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate