osucosmin Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 un k 175 intereseaza pe cineva?este complet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 un k 175 intereseaza pe cineva?este complet acte, poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Loc ? Preț ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
osucosmin Postat Martie 30, 2012 Autor Share Postat Martie 30, 2012 acte, poze? sunati la 0748342770 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 si la telefon vad moto? poti da informatii: da sau ba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 E de preferat în general să cumperi de la o persoană inteligentă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 Nu e al lui, e al unui mos, dar nu a precizat omul, de asta a dat nr de telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Martie 31, 2012 Share Postat Martie 31, 2012 Bă ce-mi plac unii care Âştiu de toate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
osucosmin Postat Aprilie 1, 2012 Autor Share Postat Aprilie 1, 2012 E de preferat în general să cumperi de la o persoană inteligentă. ce vrei sa spui cu chestia asta ?ca nu stiu ce sa inteleg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Bă ce-mi plac unii care Âştiu de toate... Bah, unii mai ceteste si alte forumuri. Doreste Domnia Voastra un printscreen, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Domnia Me, vre un rachiu. Eu vreu să văd Âşi un printscrin că nu citesc Âşi alte forumuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Nu cred ca e cazul sa faci afirmatii de genul acesta. Chiar daca unii au facut unele comentarii mai tendentioase tu chiar ai sarit calul. Asa din fata calculatorului e usor sa arunci cu vorbe. Forumul acesta chiar este unul frumos si nu are sens sa il strici cu declaratii aruncate la nervi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate